dikkatbebekvar Daha önce yaptım ve zayıflayabildiğim tek beslenme sekli bu olmustu. Var mı su an aralıklı oruc yapan veya başlayacak olan? Kilo verenler motive olursa bizlere sevinirim 🫠
dikkatbebekvar dikkatbebekvar huhuuuu kızlar, başlığımı yoksa cikolataları tatlıları gömerken mi okuyosunuz 😂
egee_momm dikkatbebekvar yani benim yaptığım da aralıklı oruç mu bilmiyorum ama 2.5 ayda 8 kilo verdim 😂😂
ozlemtuncay46 dikkatbebekvar çerez kahve içerken okuyorum 😂 ve aklımda sürekli zayıflamam lazım diye geçiyordu
dikkatbebekvar egee_momm öğlen 12 de kahvaltı yapıyorum. Aksam 6 gibi yemek yiyorum. Siz de böylemi yaptınız
egee_momm dikkatbebekvar ben 11 gibi yapıyorum kahvaltıyı 6.30 da akşam yemeğinden kalkmış oluyorum canım
ceylan34 dikkatbebekvar aralıklı oruç nasıl birşey anlatır mısınız? Ve neler yiyorsunuz kahvaltı ve akşam yemeğinde,Spor yapıyor musunuz?
1Eczacanne dikkatbebekvar egee_momm cennetkokulununannesi bernnaa Ozlem2904 ozlemtuncay46 Wanderlust twobabymom_ Elflnykt bernnaa ` Hanımlar bir sayfa açtım iki gün önce takip edin birlikte zayıflayalım. Ben size gerekli vitaminleri vs de söyleyeceğim inst 1liktezayifliyoruz
egee_momm cennetkokulununannesi ekmek yiyorsan hemen bırak canım ben ekmeği bıraktım çokta güzel verdim vallahi
dikkatbebekvar egee_momm makarna pilav vs onları da kestiniz mi yoksa yemegi kahvaltıyı normalmi yaptınız
egee_momm dikkatbebekvar ben sadece ekmeği kestim canım birde akşam 7 de sonra bişey yememeye özen gösterdim ama arada kaçamaklarım oldu ona rağmen iyi verdim diyorum
bernnaa dikkatbebekvar bende başladım dün Araklı oruca yemeyi azaltınca bile hemen farkettiriyor 1 kilo indim bile 💃
dikkatbebekvar bernnaa ben de 3 4 günde eksi 2 gördüm mesela. Devam edersem bi ayda 5 kilo falan gidecegini düşünüyorum. 2 ay önce verdim bi ayda 4 kilo ama geri aldım. Bırakınca dikkat etmekte de fayda var
Ozlem2904 dikkatbebekvar şuan 14/10 yapıyorum 4 gün oldu. Bide tüm vücut antraman başladım 3 gündür 👌 yediklerime çok dikkat edemiyorum ama bol su içiyorum. 62kg yim hedefim 57
dikkatbebekvar Ozlem2904 ben de 60 la basladım hedefim 50 51. Boyum 1,55 o yüzden 60 benim için cok cok fazla
bernnaa dikkatbebekvar bu dönemde beslenme alışkanlığı kazanıyoruz aslında onu sürdürsek kilo alınmıyor da hamilelikten iyiydim yaşam tarzı haline gelmişti şimdi tekrardan o şekil beslensem süper olacak. Grup falan mı kursak acaba birbirimize destek olmak için egzersizde yapıyorum ben
dikkatbebekvar ozlemtuncay46 benim de aklımdan cıkmıyor. Göbegimi, kilomu gördükce pantonlara giremedikce vs vs
Wanderlust dikkatbebekvar bu aralikli oructa sadece saatlere mi dikkat ediyorsunuz yoksa yediginizde yine diyet menuleri gibi yagsiz karbonhidratsiz ve az posiyonlar mi tuketiyorsunuz
Ozlem2904 Wanderlust oglumdan seneb ben dikkat ediyorum hep ondan kalanları yiyorum mecbur. Şuan egzersiz ve saat aralıklarında dikkat ediyorum ben ama hızlı sonuç için yediğine dikkat etmek gerekiyor tabi