Eymen111 Teşekkür ederim açıklayıcı oldu oğlum küçükken tereddüt edip yaptırmadım şimdi yaptırmak istiyorum hastane arayisindayim yeniyim bursadada o yüzden sordum iyiyse yaptırmak istiyorum
sokaklahmacunuu Eymen111 erdal karakayada yaptirdim ben yilidirim doruktaydi simdi kendi klinigini acti memnun kaldim instgramdan bakabilirsiniz sayfasina 3 bucuk aylikken yaptirdim
1_erkekannesi sokaklahmacunuu Bizimki de oldu canm lokal anestezi ama çok ağladı odaya getirdiklerinde . Bize sadece sprey verildi ben önceden Furacin diye krem almıştım arada ondan da kullanıyorum. Sünnet sonrası doktor baktığında anormallik var dedi içe gömük tekrar kontrole cagirildim
sokaklahmacunuu 1_erkekannesi furacin kullaniyoruz bizde cumartesi olduk pzarteai fotograf attm doktorumuz cumartesi tekrar atacagiz kontrol ediyor hep simdilik iyi sukur
1_erkekannesi sokaklahmacunuu Bende fatih göçer diye bir doktorda yaptırdım aritmi Hastanesi’nde kayınpederim ayarlamış . Yoksa biz dorukta klinik olarak düşünüyorduk eşimle nasip böyleymiş