Mlk026 Minigimalp medicanadan aldım ama artık vermiyormuş daha doğrusu deprem sonrası vermemişler ama yine de şansınızı deneyin çünkü sadece muayene ücreti ödüyordunuz ekstra ücret istemiyorlar.
Minigimalp edagoktug53 bende bakıyorum ama veren doktor ve hastane bulmak çok zor yanaşmıyorlar rapora
Banu111 Minigimalp merhaba doktorun ismini öğrenebilir miyim? Kesin veriyor mu şehir dışından gideceğim çünkü önden görüşme yapma durumum yok.
Meyrat Mlk026 merhaba Bakırköy’de hangi hastaneden rapor alabilirim acaba bilginiz varsa söyler misiniz rica etsem
kadertsdmr Mlk026 İstanbulda çalışip da Ankaradan heyet raporu alabiliyo muyum prosedür nedir biliyo musunuz
Mlk026 kadertsdmr evet alabilrsin sadece ankarada ya da izin alacağın yeri adres gösterip 1 günlük senelik izin yazdırman gerekiyor yoksa izinsiz il dışına çıktığın için soruşturma açılır.
kadertsdmr Mlk026 ben yeni atandim henüz yıllık iznim yok. Rapor başlangıç tarihim cumartesi veya pazar olursa da söylediğiniz şeye gerek olacak mı? Yada ben rapor başlangıcından bir gün önce acilden hastaneye giriş yapmiş olmam yeterli olmaz mı?