2133ayse2133 turkan2_ 😂😂😂 Allah kolaylık versn ne diyim büyük cesaret çocukların arasında kaç yaş var
2133ayse2133 turkan2_ küçüklermis daha Rabbim bağışlasn sana ve eğer Rabbim doğacağı varsa her türlü nasip eder ne kadar korunsanda
turkan2_ 2133ayse2133 amin Allah razı olsun inşallah raabim erkek evlat da nasip eder ben korunmdm bidaha olmaz lafları aklımdan çıkmadı snra ne blm 5.6 sene doktorum ara ver demesine bile aldirmadm inşallah hayırlı evlat nasip eder raabim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲
2133ayse2133 turkan2_ amin inşallah iki kız çocuğunuz mu var benmde bir oğlum inşallah hayırlısıyla bir kızım da olsn istiyorum Yusuf süresini okuyun erkek çocuğu olmayanların bu süreyi okuması çok hauirliymis nerde yaşıyorsunuz siz.
turkan2_ 2133ayse2133 Allah bağışlasın raabim inşallah sizede nasip eder sağlıklı sıhhatli kız çocuğu Gaziantep sen Yusuf süresi duymdm ama adını Muhammed koyarsan adak adarsab olur dediler Muhammed mirhan dedik 🤲
2133ayse2133 turkan2_ amin canım herseyim hayırlısı olsn hepimiz için ama ben isim adagi duymadım normal adak adarsan oluyor ama Yusuf süresini okumak iymis erkek çocuk için biliyorsanız her gün bir kere okuyup o niyetle dua edebilirsiniz bişey kaybetmezsinz