affa Selam arkdslar ben kapanmayı düşünüyorum hiç kimse için değil kendim için.beni dahada həvəsləndirmək içinsozler söyləyə bilirmisiniz? Ve kapanınca nasıl kapanicaz. Bu şal,falan takıyoruz ya onun altındaki in ismi ne🙈.bu işdə yeniiyim linclemeyin🙈♥️
Tuvel affa bende yeni kapandım yani 1 yıl bile olmadı ilk başta çok tereddüt ettim nasıl olur yakışırmı insanlar ne der diye… sonra bir mağazaya gittim bir iki parça bişey aldım ve mağazadan kapalı olarak çıktım..şimdi iyi ki kapandım diyorum hatta daha önce kapanmadığım için pişmanım i.. tesettür gerçekten güzel..insana kendini daha özel hissettiriyor..umarım sizde kısa sürede kapanırsınız
Forumunsultaniasude affa Bone ☺ Sen kararını vermişsen ne güzel 🥰 kıyafet almaya başladın mı yoksa düşünme sürecinde misin
Kumsalceylan28 affa ben 28 yasimda kapandim. Ve depremde namaza basladim 🙂 kapanmak hic aklimda yoktu Allah var yalan konusnayim. Ama namaz hep vardi onada şeytana uyup baslayamamistim bir turlu. 6 subat depremi vesile oldu çok sukur basladim. Kapanmaya gelince inanki o kadar mutlu ve rahatimki. Bilseudim bu kadar zor olmadigini çok erken başlardim keske keske diyorum hep. Salin altindaki seyin ismide bone canım🙂 umarim kararli olur kapanirsin Allah için. Hayirli olsun
Ayazzmom Öncelikle hayırlı olsun rabbim devamlı kılsın inşallah o içe takılan şeyin adı bone😊 ilk önce ufakta olsa tesettür satan mağazalara eşarpçılara gidip bir kaç şey alıp başlamanızı tavsiye ederim🌸
affa Ayazzmom yaaa tamam öyle yaparım.😍 Tuvel çok güzel ya teşekürler 😍 KaynanaYiyen sjsjsjsj Forumunsultaniasude şu an acikim kapanık çıkmak isdemediyimden kendimi heveslendiriykrum.magaza gidib Alcan daha çok istiyorum ama Kumsalceylan28 ya bu seferki isteğim ciddi istiyorum 😍