atsmms Oğlum 25inde tam 5 aylık olacak. Gündüz uykuları yarım saati geçmiyor zaten. Ama gece çok fazla kalkmaya başladı mesela bu gece saat başı uyanıyoruz. Artık çok yoruldum. Uyku gerilemesi mi bu durum nedir ne zamana geçer
byz1 atsmms ay doğum günleri aynıı 🥰🥰🥰 aynısı bizimde başımızda gündüzleri yarım saat 1 saat arası geceleri de güzel uyur normalde ama sürekli kıpır kıpır . El kemirme olayı var herkesin elini ağzına almak istiyor ben nefret ederim ama benj dinleyen yok kaşınır damaklari diyolar üstten iki tanesinin yeri şişmiş kabarmış dedi annem bugün ama bakalım
Miracinannesi_ atsmms uyku gerilemesi olduğunu düşünüyorum çünkü 4. Aya kadar geceleri uyanmayan bebegime 5. Ayda bir haller oldu geceleri 4-5 kez uyanır oldu şuan 8 aylik hala dişi yok
Biryenianneee atsmms bizimde 4.ayda başladı uyku gerilemesi sonrasında doktor diş çıkaracak dedi 6.ayındayken, şu an 7.5 aylık olduk hala ne diş var ne uyku. Çok zorlanıyorum birde çalışıyorum her gece uykusuzum :(
byz1 atsmms işte gündüzleri en fazla 1 saat uyuyordur en fazla yani. Gece uykumuz güzel en geç 11 de yatar 3 gibi kalkar mamasını yer 8 kadar uyur ama aralae da hep kıpır kıpır
atsmms byz1 ya biz saat başı uyanıyoruz delircem artık. Bu gerileme değildir herhalde artık. Huy mu oldu nedir 🥲
Miracinannesi_ atsmms canım ben uyku düzeni oluşturduktan sonra biraz duzeldi akşam 8 bucuk 9 gibi gece uykusuna geçiyor beslenme icin saat 12-3-6-9 da saatlerinde uyanıyor hiç sasmiyor inan calar saat gibi 3 saatte bir uyanıyor 5 aylıkken ne saati belliydi ne uyuduğu belliydi gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum ama kıyamıyorum da şimdilik böyle devam
Miracinannesi_ atsmms 8 aylik canım önceleri gece 11 de uyuyordu büyüme hormonunun en etkin olduğu saatler 10:00-03:00 arasi o yuzden 8 de uyutmaya çalıştim 11 e kadar yataktan cikamazdim bu durum yaklaşık 2 hafta kadar sürdü o zamanlar 6 aylik olmuştu artık bende bay bay night damla aldım 8 buçukta bir hafta boyunca 10 damla verdim 9 da uyudu bir haftanin sonunda damlayi kestim o gun bu gundur 9 da uyuyor düzeni oluştuktan sonra sık uyanmalari azaldı
Miracinannesi_ atsmms rica ederim canım doğduğundan beri en zorlandığım aydır 5. Ay Allah kolaylık versin :))
atsmms byz1 kitap okuma, temiz havada gezdirme, Tommy time, müzikle spor hareketleri, dönme alıştırmaları, aynaya bakıp oyun oynama gibi
atsmms barlas53 geçen gün ağladım bende uykusuzluk ister istemez ilgilenmeyi Sabri mutluluğu etkiliyor