adaruzgar Mervefeoktay merhaba kizim 3 aydan itibaren döndü ve sanirim 4 aylikti emekledi ama mesela oturmuyor. oglum da 8 aylikken emekledi 7 aylikken döndü oturmayida 8 aylikkrn yapti 😊 icin rahat olsun yinede dr sor istersen
Gg123 Benim kızım da 7 aylık daha dönmüyor dişimiz çıkmadı ama çok rahat desteksiz oturtabiliyor ayaklarını falan yüzüne doğru çekiyor ama dönmüyor Zaten yüz üstü bırakınca ağlıyor sevmiyor
Masalserin2019 Mervefeoktay dediğin gbi her bebek farklıdır 9.5 aylık oturuyor dönüyor ve yürüyor yürüor dediğim koltuk sıralıyor daha emeklemedi ve mücadeleside yok bir tane bile dişimiz yok yani hepsi bir olmuyor
tubaelif Mervefeoktay kilo bazı bebekleri etkiliyebiliyor. Bize de 3 aylıkken Dr gec dönebilir demişti
tubaelif Mervefeoktay haklısın bizimki 6 aylık kontrolde 9500 Du. Ya kendini hazır hissetmiyorum. İçinden kötü düşünme bence
Kaveda Mervefeoktay bebeğim 1 yaşında 9350 kilosu kilodan olabilir her çocuk farklı doktor sorun görmüyorsa sıkıntı yapmayın herşeyin zamanı var oyuncak koyun teşfik edin poposundan tutun çevirin güldürun tekrar tekrar yapın ses yapan renkli şeyleri önüne koyun yan çevirin tekrar sırt üstü bırakın yüz üstü yatırın yan çevirin oyun haline getirin hergun tekrarlayın
melmus5851 Benim oğlum da 7 ay 7 günlük. Dönmüyor ve asla yüz üstü yatmayı sevmiyor hemen ağlıyor, dikkatini çekmeye çalışıyorum ama yok 😁 bireysel farklılık, rahat olun 😊
gayeceee Mervefeoktay sürekli kucakta mı tutuyorsunuz? Nasıl vakit geçiriyorsunuz? Bence önemli olan o ben yere yorgan seriyorm hep onun üstünde zaman geçiriyordk o sırada dönmeye başlamıştı
sm_goktugada ben anlamıyorum bi kere döndü o dönüş başka yok 😂6 aylık olmasına 3 gün var anlamadım nazarımız mı geçiyo noluyo çözemedim 🤷♀️bilen varsa söylesin