Kubradt @“35lavanta” Kahroldum. Ya daha da artarsa diye korkuyorum. Bazılarına bakıyorum o kadar genç ki çocuksu ifade hâlâ yüzünden silinmemiş bile.
_xAzrax_ 35lavanta içim yandı ya Allah belasını versin o kalleş köpeklerin. Allahim şehit ailelerine sabir ve dayanma gücü versin inşallah 🥺
Tufaninannesi Hakkari de asker eşi olarak gerçekten psikolojim bozuldu. Helikopter geldikçe içim yanıyor . inanın ki çok zor. Eşim telefonu açmayınca kapım çalacak korkusuyla beklemekten uyuyamıyorum. Vatan sağolsun 🇹🇷
Antiozenti BirDuaMeselesi Acaba suriyeye ırağa neden gidiyor keyfine mi ya burnumuzun dibinde kokuşmuş it sürüsü var senin kocan benim kocam gitmese kim koruyacak bu vatani zaten bu işe gonuĺ verenler yapmaz bunun lafini ALLAH SEHITLERIMIZIN MENZILLERİNİ MUBAREK EYLESIN HDP PKK CHP DESTEKCİSİ TERÖRISTE SELAM SÖYLEYENLERINDE BİN BELASINI VERSİN İNŞALLAH🤲🇹🇷
theblackvirgo Duydum çok üzüldüm tek mutlu eden şey şehitlik mertebeleri ama evlatları aileleri bekleyenleri o kadar zor ki Rabbım peygamberimize komşu eylesin ailelerinin yükünü alsın onların kalplerine temiz bir ferahlık versin inşallah
Forumunsultaniasude 35lavanta sokaklara dökülecekler mi merak ediyorum şehidine sahip çıkacak mı TÜRKİYE.