mormilena Hazalperisi yaa nasip işte beklemediğimiz anda gelen güzellikleri çok seviyorum. Hayırlısıyla olur inşallah ya
cimcime1018 Hazalperisi Erken gebelik testleri oluyor. Gecikmeden 1 hafta öncesine kadar çıkar testte. Yani bunu biliyor olmalısınız. 9 gün geçmiş tabiki de çıkar
Hazalperisi cimcime1018 şansıma istanbulda kar yagacak resmen şimdi bı cesaretlendim 😂😂 eşime söyleyeyim alsın teşekkür ederim 😍
dunyamyavrum Hazalperisi kesinlikle çıkar benim adetim 6 gün gecikmişti yaptım ve anında ikinci çizgi çok net Bi şekilde belirmişti
Hazalperisi dunyamyavrum bu sürede geciktiğinde yani belirti varmiydi sizde de normalde gecikiyor muydu
dunyamyavrum Hazalperisi duygu durumum çok değişmişti Bi de normal zamana nazaran daha fazla yorulduğumu farkettim Bi de adet sancısı gibi kasıklarımda ağrılar vardı hatta ağrım var diye ihtimal dahi vermemiştim ama test yaptığımda testim pozitif çıkmıştı 🤗
Mervvve Hazalperisi benimde gecikmezdi ilk gecikmede hamile kaldim inşallah sizde güzel haberler alırsınız
dunyamyavrum Hazalperisi hayırlısı olsun inşallah 🥰 eğer ki istiyorsanız Rabbim en hayırlı zaman da versin inşallah