Balkizlarim Birprenscik Afiyet olsun günaydın bende sabah namazında kalktım evi temizledim çamaşır astım kızları süsledim bugün senanin doğum günü ufak çaplı pasta yaptım şimdi kahvaltı hazırlığına geçtim 🫠❣️
Askimizinmeyveleri Balkizlarim canım benim nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşları olsun iyiki doğmuş prenses ellerine sağlık Ağzınızın tadıyla yiyin inşaallah🥰
Askimizinmeyveleri Birprenscik Günaydın🥰afiyet olsun Bende işler bitti yorgunluk kahvesi içiyorum Kolaylar gelsin size🌺
Balkizlarim Askimizinmeyveleri çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bil mukabele 😘💘🤍 Sen de hoşgeldin nasılsın 🤍☺️ afiyet olsun bu arada 🤌
Bugleminannesi28 Birprenscik açken kahve içemem aşko ailecek kahvaltı yapıyoruz dipçik gibi olup maratona basliycam sjsjdjjdj
Barbekusos Birprenscik afiyet olsun 🤎 biz 2 günlüğüne kilyos tarafında tatli bir yere geldik. Erkekler odun almaya gitti arka bahceye ben de hemen kahve keyfii:) hava soğuk, en sevdiğim :)
Silwester Birprenscik erken kalkınca işler de erken bitiyor bugün keyif yapayım dedim bende erkenciyim normalde 😁
mesepalamudu16 Birprenscik Günaydın 🌸afiyet şifa olsunn🥰 kahve postuna çayla gelen ben . Kahve mi Cay mı deseler ÇAY der çekilirim … 😍
Elisaanil Birprenscik  foto yükleyemiyorum bi saattir uğraşıyorum nasıl yapıyorsunuz kızlar ya😬
Benisahtesevme2 Birprenscik çay içtim az önce evin işi bitti makineye çamaşır atıp tefsir okumaya geçeceğim o zaman kahvemi paylaşırım😍
Prensesannesii44 Birprenscik o kadar şehit yaralı var kahve aklıma bile gelmedi geceden beri gram uyku uyumadım. Burda kafa dağıtmaya çalışıyorm öyle beynim patlayacak gibi ağrıyor
ugurbocegi03 Birprenscik günaydın bnde ne yaptığımı bilmiyorum desem 4 ay atağında olan bir bebem küs olduğum bir koca hasta ve benim bakmam gereken bir kaynana ama şuan elim de telefon forum da geziyorum artık o derece yoruldum kahvaltı bile yapamadım 😔🤷🏻♀️