Birprenscik Günaydın kızlar🌸🌞 nasılsınız napiyorsunuz? Eşimi ise gönderdim çarşafi yastık yorgan yuzunu makineye attım ev bana ahey ahey çekiyor😄😄 ilk bir kahve içim kendime gelim öyle temizliğe girim dedim yağmur yağdı hava mis🤌🏻 sizin orda havalar nasıl?
Gunesnil_23 Birprenscik Günaydın afiyet olsun ben daha yeni uyandım akşam düğün var hazirlik falan yapacam 🤣
Silwester Birprenscik günaydın erkencisiniz ben hala yataktayım 🤭🤭kalkınca temizlik niyetliyim bugün dışarıda kar yağıyor❄
berikomoms Birprenscik Afiyet olsun.🌸 Bu sabah eşim tarafından güzel bi kahvaltıyla uyandırıldım tam şuan kahvaltı keyfinin ortasındayım 🌸♥️
portakalreceli_ Ay bizim burada yağmurlu geceden beri bebemle yatak keyfi yapıyoruz iki saattir bıraksak kahve içerdim 😅
Birprenscik Silwester kış geç bile uyandım 😄😄 eşimi ise ugurluyorum normalde 7 de uyanıyorum ama eşim 7 buçuk oldu dedi😄😄 ondan sonrada uyumuyorum iş guc anca😀 bizim burda da yağmur yağdı güneş açtı
Silwester Birprenscik erken kalkınca işler de erken bitiyor bugün keyif yapayım dedim bende erkenciyim normalde 😁
Aysegunes Günaydınnnnn eşim işe gitti hafta sonu nöbeti 🤦🏻♀️bende şuan süt sağıyorum arkadaşıma kahvaltıya davetliyim bebeğim burnumdan getirmezse 😌