heygorl Bu kadar önemli bir şeyi sanki gereksizmiş gibi anlatanlara, hemşirelere çıkışanlara deli oluyorum. 21. Yüzyıldayız bu nasıl bir kafa şekli? ÇOK ÖNEMLİ, LÜTFEN İHMAL ETMEYİN.
Momyofthesun heygorl ben de şok oldum. 2 sinde de vermeyen olmuş sebep ne olabilir? Nasıl bir kafa nasıl bir şey 😣 çocuk kan alındığını anlamıyor bile çoğu zaman ya
Asel3504 beyzanrkorkmaz tabiki verin hastaneden alınan kanda sma hastalığına bakılıyor sağlık ocağındaki kanda da kalıtsal genetik rahatsızlık olup olmadığına bakılıyor her ikisinde de farklı şeylere bakılıyor ihmal etmeyin derim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰
Sultiss 2 kere veriliyor evet ilki doğduğunda diğerini de kontrolde almıştı hastane.. Hastaneye verilmediğinde sağlıkocağı da alıyor .. Açıkçası alma kısmı çok can yakıyor çocuk ağladıkça ben çok kötü olmuştum ama ilerisi için çok iyi bir uygulama şüphesiz .. bence alsınlar
sweetangell beyzanrkorkmaz tabiki yaptırın ihmal etmeyin sadece bi kan alınacak . Sma hastalığına kadar bakılıyor aman diyeyim sağlık söz konusu ihmale gelmez
Goksu_argum beyzanrkorkmaz biz imza attık çıktık sonra eşimi aradılar neden yaptirmiyosunuz diye sebebini söyledik tmm dediler
ArsAyz beyzanrkorkmaz İkinci kez verince ne olacak mesela ? Gerekli olmasa tekrar neden isterler sizce cidden düşüncenizi aşırı merak ediyorum. Siz naptınız diye sorduğunuz için söylüyorum 2 çocuğumdan da 2 kere alındı kendi kafama göre riske girmedim
Ogretmenannex gokce4701 onlar tamamen ikna amaçlı ben de vermedim aradılar ev ziyareti için buyurum gelin dedim . Kararlı bir şekilde konuşup vazgeçmeyeceğimi anlayınca gittiler . Kararlı olmak haklarını bilmek önemli gerekirse davalık olalım yasal hakkımız biz kazanırız emsal kararlar var
ztb92 Ogretmenannex neye dayanarak vermeyi düşünmedin acaba ? Çocuğunuzun Allah korusun bir rahatsızlığı varsa erken teşhis olması sizin neyinizi rahatsız etti de vermedim dava açarım gibi konuşuyorsunuz. Bir de burda doğru bişi yapmış gibi millete akıl veriyorsunuz pes doğrusu bir de öğretmen anne yazıyor nickiniz şaka gibisiniz.
Prensimm Ogretmenannex şaka mı bu topuk kanı ne zarari var erken tanı ve tedavi nekdar önemli. Milleti neden yanlıs yönlendiriyosunuz
barlasatamommy beyzanrkorkmaz hastanenin baktığı kan değerleri ile sağlık ocaginin baktigi degerler farkli ve her ikisi de hastalik teshisi icin cok onemli. tabii ki verdim belki biraz canı acıdı ama sagliginin iyi olduğunu biliyorum bu sayede.
sadeturkvatandasi ztb92 Lillas bunlar topuk kanı almanın amerikanın, israilin oyunu olduğunu düşünen tayfa ahshshs daha devletine güvenmiyor, kanını yurtdışına satacağını sanıyor ama en çok bunlar padişahım çok yaşa derler genelde bu ne yaman çelişki😂 o topuk kanı üstünden yazdıkları senaryoları duysanız bi😅
Ogretmenannex ztb92 hanımefendi corana muhabbetinde beş doz olanlardan olabilirsiniz ben güvenmeyip yaptırmıyorum kimseyi de engellemiyorum . Devletime de güveniyorum ki verdiği Hakkı kullanıyorum. Asıl bu konuşma tavrınız çok avam
ozlemtuncay46 Hastanede göstermelik alıyorlar ilk gün alınan topuk kanı doğru sonuç vermiyor genelde 5. Gün alınınca doğruluk oranı yükseliyor çok kısa sürüyor eğer canı acır diye istemiyorsanız bebekler daha acıyı bilmiyorlar erken teşhis için beklemeyin aldırın bence topuk kanı çok önemli .
ozlemtuncay46 Ebruvezumra bi konuda doğru diyorsunuz aşılarla bebeklerimize virüs enjekte ediliyor ama ileride o virüs ile karşılaşınca vücut nasıl savaşacağını öğrenmiş oluyor ve vücuduna o virüsü almıyor alsa da çok çabuk o virüsü temizleyebiliyor bence aşılar önemli. Yine de sizin kendi düşünceniz tabiki
Nikita Bu başlıktaki herkese duyurulur. Aşağıdaki girdiyi yazan kişi yalancıdır. Profiline baktım. Hemşire falan değil. Hemşire olsa mesleğine geri dönerdi. Geçim sıkıntısı için bebek bakıyormuş. Ayrıca başlattığı tartışmalardan biri de özel aşı. Özel aşı yaptırayım mı diye soruyor. Gerçekten hemşire olsa bizim fikrimize ihtiyaç duymazdı. Zaten bir fikri olurdu. Burada gördüğünüz herkese ve her dediğine inanıp çocuklarınızın hayatını tehlikeye atmayın. Kendisi aşıları vurdurmuş da özel aşılara bile niyetlenmiş. Kötü insanların oyunlarına karşı dikkatli olun. Kendisinin yorumunu da şikayet ettim. Sizler de edin. Ebruvezumra
Justmm Nikita bilmiyorum hiç gördünüz mü ama böyle aşı karşıtı hangi sayfaya girsem instagramda doğal diye bişeyler satıyorlar. İlla ki yok mama kullanmayın şu ürünü alın diye satış yapıyor. Millette inanıyor bunlarda para kazanıyor yani belki bu hanımefendi bile bu sayfanın sahibi ve ürün satıyordur ??
Aslicamm Nikita ki rotayı da yaptırmış mutfak msstafimdan kistim yaptım diyo kendi yaptırıp nasıl millete yaptırmayın diyebiliyo hayret ediyorum
Ebruvezumra Nikita Ben yalancı felan değilim lise diplomalı hemşireyim üniversitedende anestezi teknikeri mezunuyum siz bana bilip bilmeden nasıl yalancı dersiniz asıl yalancı sizsinizki yaranız var gocunuyosunuz ben şuanda mesleğimi yapmıyorum çünkü kızıma bakıyorum bakıcak kimsem yok kreş zamanını bekliyorum hayırdır siz benim ailemin içinimi biliyosunuz evimin maddi ve manevi durumunumu biliyosunuz ben zamanında bebek de baktım çünkü aynı zamanda nicuda çalıştım ne olduğunu bilmiyosanız oturun araştırın siz kimsiniz kendinizi kaf dağında zannediyor olabilirsiniz ama eğilinde aşağıya bakın burası forum istediğime istediğimi sorarım evet ben Hemşireyim ama aynı zamanda anneyim ve diğer annelerin tecrübelerine ihtiyaçım var bin biliyosan bir bilene sorucaksın Evet ben kızıma 1 yaşına kadar bütün aşılarını yaptırdım 1 yaşından sonra olanları yaptırmadım çünkü bilinçlendim bilseydim daha öncekileride asla yaptırmazdım bunun içinde biraz büyüsün kızıma hacamat yaptırıcam daha çok okudum araştırdım ve kızımdada her aşıdan sonra yan etkilerini bizzat farkettim sizin gibi totomun üstüne oturup klavye delikanlılığı yapmadım yağmur ibiç ahir zamanda fıtrat mücalesi kitabı prof dr serhat fındık prof dr alişan yıldıran artı instagram sayfaları okuyan adam hakikat bilgisi vs buralardan araştırıyorum ve daha buraya yazmadığım niceleri var şimdi benim günahımı aldığınız için benim hakkımda suni zan yapıp diğer insanlarıda buna teşvik ettiğiniz için bir kulun hakkına girdiğiniz için hakkım haram zıkkım olsun burda değil ahiretde görüştüğümüz zaman hakkımı asla helal etmiyorum etmiycem şimdi burdan bütün annelere söylüyorum bebeklerinize aşı yaptırıp yaptırmamak size kalmış en doğru kararı sizler vericeksiniz ama sizden ricam okuyun okuyun araştırın öyle yaptırın ve aşı yaptırdığınız zaman sorun hemşirelere yada ebelere aşının içinde ne var eğer tatminkar cevap alıyosanız evet yaptırın yok eğer alamıyosanız bebeklerinizin hemşiresi doktoru siz olun