Hmy aysmaa şişede çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlsrimizi korusun ins… Başta çok ağladım korktum ama süreç kolay geçti sukur
Aslicamm gizzzy35 bakalim bebeginiz kreşe ya da okula başladığında da aynı şeyleri söyleyebilecek misiniz
Maka_Paka Tabiki verdik. Hem hastaneye hem sağlık ocağına. Sonra aradılar bir değer yüksek çıktı. Bu kez elinin üstünden kan aldılar. Bebeğiniz sağlığıyla ilgili yanlış kararlar vermeyin, yavrunun vebaline girmeyin.
Syds aysmaa Üçüncü topuk kanı temiz çıktı 4 ayında arka bıngıldağı daha kapanmayınca tekrar baktılar çok şükür sıkıntı çıkmadı
selimmoms_ beyzanrkorkmaz geçenlerde bir belgesel izledim bebeklerin doğduğundan 20. Güne kadar tanısı koyulabilen hastalıklar var ben 2. Kanı aldırtmamıştım bunu duyunca baya korktum çok şükür bir rahatsızlığı çıkmadı tanı için geç kalmamak için yaptırmalısınız bence
Dondurmalikahve Kimileri 18. yüzyılda mı kaldı 21. yüzyıla gelsenize. Bazı yorumlara cidden anlam veremedim yok aranmışlarda hemşirelerin falan başka işi yok keyif amaçla bebek kanı alacak, araştırın biraz yada sorun neden ikinci kan alınıyor diye hey Allahım 😀
Lunaaaaa Allahım bazı yorumları gördükçe diyorum ne kadar cahil insan var yani topuk kanı vermemek nedir bi de marifet gibi söylüyorlar şaka gibi…
teachermom07 Goksu_argum @beyzanrkorkmaz nasıl bu kadar cahil olabildiniz gerçekten insan evladına bu kötülüğü nasıl yapar inanın aklım almıyor . Benim oğlumun topuk kanında pku teşhisi kondu farkedilmeseydi çok çok geç kalınmış olacaktı. Hemen önlem aldık. Umarım ilerde bi sıkıntı yaşamazsınız 🙏 Yoksa kafanızı çoook taşlara vurursunuz Burda da sanki bi marifetmiş gibi ben topuk kanı aldırmadım diye yazmayın lütfen Yanlış bir örneksiniz !
Aslicamm teachermom07 başlarına gelmeden asla anlamazlar. O doktorlar bu vebali almaktan nasıl korkmuyolar onu anlamıyorum ben
beyzanrkorkmaz teachermom07 cahil falan ? Burda danışıyoruz birbirimize benşm ilk anneliğim konu hakkında bi fikrim yok diye açtım bu sohbeti ikinci kez gerekli mi diye ve bu arada verdik
teachermom07 Aslicamm gel de anlat işte Gel de uğraş İnsan kendi çocuğunu düşünmüyorsa Doktor ne yapsın hangi biriyle uğraşsın Zorla çocuğu ellerinden alıp topuk kanı mı alsınlar Doktorlar da haklı ne diyim 🤦♀️
teachermom07 beyzanrkorkmaz benim lafım size değildi özellikle görün 2.yi de verin ihmal etmeyin diye sizi de etiketledim Sizi yargılamak değil amacım
eymento beyzanrkorkmaz sağlık ocağına verilen sma ve benzeri hastalık varmı ona bakılıyor diye biliyorum çünkü Ankara’ya gidiyor hastalık çıkarsa 1-2 ay içinde sizi arıyorlar. Bende istemiyordum ebe öyle söyledi Ankara’ya gidicek bi hastalık çıkarsa sizi ararlar çıkmazsa aramazlar dedi. Çok şükür bişey çıkmadı ama ihmal etmeyin. Bebişimle bir bende ağlamıştım insan kıyamıyor ama sağlığı için
teachermom07 eymento benim lafım size değildi özellikle görün 2.yi de verin ihmal etmeyin diye sizi de etiketledim Sizi yargılamak değil amacım
eymento teachermom07 yok ben size bişey söylemedim ki forumu başlatan hanımefendiye yazdım. Benim bebek 9 aylık biz 3 kere verdik topuk kanı
Syds aysmaa Sizede geçmiş olsun umarım sıkıntı yaratacak bir durum içine girmezsiniz Allah şifa versin 🤗