Nikita off çok zor gerçekten smalı bebekleri gördükçe içim parçalanıyor rabbim yardımcıları olsun çok zor bir hastalık olmakla beraber tedavisi de aşırı pahalı. Bu şansa bırakılacak birsey değil ki.. hadi diyorum ki bir kaç yıl önceye kadar çok bilinen bir hastalık değildi son yıllarda gözümüzün önünde bu kadar çok smalı bebek olmasına rağmen bu kan vermek istememe ısrarlarını anlayamıyorum. Gerçekten herkesin fikrine de saygı duyulmuyor ya.
Nikita O güvenmedikleri bilim, tüm sonucu daha yaşamadan ortaya koyuyor
O kadar doğru söylüyorsunuz ki, çok rast geldim hiçbir belirti yaşamadan topuk kanı sonucuyla bu hastalığı öğrenmiş ve hala belirti yaşamamasına rağmen tedavi masrafının iyi denilebilecek bir kısmını toplamış insanlara.. bu hastalıkta erken tanı hayat kurtarıyor çok çok önemli. İnternetten bir saatte üç beş video izleyip bu mesleğe yıllarını vermiş insanlardan daha fazla bilgi sahibi oluveriyorlar.. dediğiniz gibi biz ne kadar anlatsak da anlamayacaklar bütün doktorlar bas bas bağırırken kulaklarını kapatan insanlar bizi mi dinleyecek.. ne diyeyim rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah😔