Kızlar selam kısaca anlatmaya çalışıcam yardım edin lütfen çıkmazdayım, eşimin abisi genç yaşta vefat etti, eşim abisinin ismini koymak istiyor oğlumuza ama bu durumu ben asla istemiyorum içime sinmiyır. Bu konu yüzünden çok kavga ettik boşanmaya kadar geldi konular vs bi şekilde toparladık, konu tekrar açıldı ve ikimizde sakindik bu sefer diretmedik eşim Aybars selahattin, istiyorum dedi bende dayanamayıp ağlamaya başladım, sonradan yanıma gelip peki koymayalım artık istemiyorum. Sen karar ver ne ıstıyosan o olsun karışmıcam dedi ama aşırı kırıldı hissettim. Bana katşı bi tripi soğukluğu yok normal davranıyor ama içinden çok kırgın biliyorum. Abisine karşı eksik ve hatalı bazı durumlar yaşadık son zamanlarında ondan dolayı vicdanen koymak istediğini düşünüyorum açıkca söylemese de. Sizce napmalıyım o vazgeçti ama benim içimde yara oldu sanki, koymak asla istemiyorım ama eşimide kırmak istemiyorum, sizce Aybars selahattin nasıl aşırı uzun ve uyumsuz geldi bana. Bu kaderi benzer olaylarını eşim kabul etmiyor o yüzden de biraz istemiyoeım ama düşününce de söyledikleri mantıklı gibi. Eskiler hep koymuş aynı şekildemi aynı yaştamı ölmüş. Kaderi yazan Allâh biz bilemeyiz gibi şeyler söylüyor haklı gibide