GokceMom_ Kızım influenza virüsü olmus doktor ilac verdi bunları kullan dedi ne zmn geçiyor bu virüs acaba bebeği influenza olanlar atlatmasi icin ne yaptı kızım 7 aylik bu arada
AseLBebek26 GokceMom_ enfluvir adında şurubu var ondan verdi ilk gün çok atesliydik hastanede kaldı serum yedi şurubu kullanmya başladıktan 3 4 gün içinde atesi geçti ama tamamen iyileşmesi bir haftayı buldu
Ozgeruya GokceMom_ yeni atlatıyoruz cumartesi günü akşamı ani ateşle başladı pazar acile gittik ateş hiç bir şekilde düşmedi ilacı var onu verdiler 3 gün sonra ateş düştü 1 haftayı buluyor toparlanmak kızım iyi bendede öksürük var şuan sadece
GokceMom_ AseLBebek26 test yaptı enfluvir den bizede verdi dolven ve calpol de verdi bunları kullan dedi ateşi yukselirse geri getir dedi bize serum fln vermedi inşallah hemen iyilesir benm kızım da üzülüyorum onu o halde hasta görünce
GokceMom_ Ozgeruya gecmis olsun sizede size verdikleri ilacta enfluvir diye bi ilacmiydi faydasi oldu demi
Ozgeruya GokceMom_ evet sadece o var ilacı. Evet gerçekten faydası oldu. Hatta banada bulaştı kızımdan 3 gün bnde kullandım onla rahatladım