Northstar28 Htceroglu kollarım koptu artık sallamaktan. Tam uyutup yatırıyorum hop ağlıyo geri başa dön geri salla uyut
Eymeneffem Htceroglu henüz yeni girdik 3. Ayı bile zordu aşırı huysuz emmek mama yemek istemiyor 5dk ayni yerde durmak istemiyor sürekli kucak istiyor uyumak istemiyor cok stresli bi aydi simdi de cok korkuyorum 4. Aydan🤯🤯
Zahideee0742 Htceroglu 4 ay 23 günlükten bildiriyorum çok zor ne mızmızlıgı biter ne ağlaması emmez uyumaz mama veririm aç diye onu da kabul etmez çok zor çok
Htceroglu momysskaan gündüz uykularında kendinin uyanmasını mı bekliyorsunuz yoksa atıyorum 2 saat doldu uyandırıyor musunuz?
Elif_mihra Htceroglu herkeste aynı mı bilmiyorum bizim sürdü gündüz uyumuyor gece uyumuyor kucaktan inmek istemiyor yere bırakıyorum ağlıyor bakıyorum herkes tummy time yaptırıyor bizim kız daha yere koyar koymaz ağlıyor .
humeyradmn Eymeneffem benimde emmek ve yemek istemiyor suan 3 ay 22 günlük 1 haftadır böyleyiz ben hasta diye doktora götürmeyi bile düşündüm ataktan dolayı mı öyle oluyor hep ayakta durmak istiyor yatınca ağlıyor hayır nasıl yorulmuyor anlamıyorum kollarım kopuyor benim
Htceroglu Elif_mihra yani eskiden biz küçükken atak mı varmış,ben hiç anlamıyorum gazı bitiyor dişi başıyor o bitiyor başka bişey,ama her şeye rağmen çok şükür 🙏🏻
melegininannesi38 momysskaan gerçekten emmiyo maf oldum bitti derken tekrar başladı ay inanmıyorum ya
momysskaan melegininannesi38 bu ara bende öyleyim canım çok yoruldum yemek bile yapamıyorum akşamları sürekli uyanık mız mız yemiyor içmiyor uyumuyor oynamıyor Nebilm amannn