momysskaan mobesebesir canım damarlı mı damaklı mı ben bunu civilde gördüm sanki birde görseli var mı acaba sende
mobesebesir momysskaan ayy klavye çevirmiş damaklı emzik Google yazın çıkar şuan yok elimde bıraktık emzigi
yusros1350 momysskaan tuttu mu acaba bende bibs damaklı damaksız iki türü aldım tutmadı baby diye bir markadan aldım tutmadı 🥲
momysskaan yusros1350 yok canım tutmadı onu da tükürüyor daha almayacm tutmasın Napim emziksiz büyüsün
yusros1350 momysskaan bende aslında emzik kullanmasın istiyordum ama alt dudagını emmeye başlayınca bari emzik emsin dedim 3 tane denedik tık yok diliyle itiyor 2 ,5 aylık
Mgii momysskaan Benimki gaz sancısı varken, uykusu varken alıyor emziği. Geri kalan zamanlarda tükürüyor. Bir de öyle bir anında deneyebilirsiniz.
tarcinnn momysskaan benim oğlum da hiçbirini tutmamıştı. 2,5 aylıkken nuk emziği tuttu 10 aylıkken bıraktı ama olsun 😂😂
incismom Gaz damlası damlatırdım ucuna onu tutardı biraz öyle idare etmiştim. Sonra yemedi o numaralar büyüdükçe
gulyabani momysskaan kızım 17 aylık doğduğu gün sadece 2 saat kadar tuttu bidaha ne denesem tutmadı. He şimdi diyorum çok şükür tutmadı bıraktırmakla uğraşmadım😀