Ez_gii Kizlar bebegum 3 aylik bir sürü bez denedim hep lastik izi yapti sizdirdi baby turcoda sizdirma olmadi ama izi oluyor lastikleri yirtmama ragmen suan da goon kullaniyorum gene lastik izi 3 numara kullaniyorum külot bez almak istiyorum ne önerirsiniz
Mom0008 Ez_gii bir numara büyük almayı denediniz mi ben öyle yapmıştım bide bağladıktan sonra lastik yerlerinden kendim düzeltiyordum
kimbumadam Ez_gii Goon ve sleepynin kalıpları çok küçük 5,5 aylık 8 kilo 4 no molfix pure soft kullanıyoruz.Geceden sabaha kadar almıyorum rahat 2 kilo çiş vardır 🤣 sızdırmıyor. Size de 3 no olur diye düşünüyorum. Ne çok sayı kullandım gözüm kanadı ama olsun:)
Minahanzadeee Ez_gii sleepy külot bez. Hiç sızdırmadı. 1 beden büyük alın ama diğer bezlere göre bi tık küçük
Ez_gii kimbumadam bebegim cok hareketli bez baglarlken bacakalar kipir kipir kulot bez denemek istiyorum belki o ise yarar
nurannnn Ez_gii ben de goon aldım şu an ama büyük beden bize şu an ve memnunum Prima kullanıyordum hiçbiri onun yerini tutmadı goon büyük beden iyi oldu bir de molfix altın sarısı pakette iyiydi
livanur1 Küçük gelmesi bezin zıbın da kullanıyorsan sıkınca taşma yapar ben 3 çocuğum sleepy kullanıyorum sorun yaşamadım hareketli bebekte bez kayma da yapabilir aşağıya doğru ondan da sızdırır
Dilararden Cırtlı bezler hem sızdırıyor hemde iz yapıyor. Goon premium külot. Uzun zamandır kullanıyorum çok da memnunum. Gece ise sleppy gece külodu kullanabilirsiniz
teachermom07 Ez_gii prima alın . Pahalı ama daha az bez değiştiriyorsunuz aynı paraya geliyor . Yapısı çok kaliteli . Diğerleri geceleri sızma yapıyor bende çok bez denedim. Prima o parayı hakediyor
Lolik Ez_gii eşim yanlışlıkla baby turconun kilot bezini almış açtıktan sonra farkedince iade edemedim sonra iyi ki yanlışlık olmuş dedim😄 ilk kez baby turco ve kilot bez kullanıyorum ama çok rahat geldi oğlum 10 kilo 5 numarası tam oldu