SemaKa Kızlar bebeğim 5.aya geçti ve doktorum az az tadimlara baslayabilirsin dedi ama öncelikle tebrubeli anneler sizler ilk neyle ve nasıl yöntemle başladınız
Kbr79 SemaKa Bende şuan 3 gün kuralıyla yoğurt verdim doktorum ilk yoğurtla başla dedi yarında kabak sonra patates havuç
esomommy Kesinlikle önce sebze havuç patates kabak gibi çünkü meyvenin tadını alan bebişler sebzeyi ağzına sürmüyor ben 5’5 aylıkta başladım 7 ayında meyvelere geçtim
mom-1 SemaKa havuc kabak patates fasulye bezelye brokoli bunları verdim sonra karıstırdım yogurdu tek 3 gün verince baktım alerji yok sebzeleri yogurtla verdim en son da meyvelere geçtim
esomommy SemaKa evet evet verdim sonrasında da o havuç patates kabak gibi sebzeleri birlikte pişirdim sebze çorbası gibi ezip yedirdim şimdi çok şükür yiyor bütün sebzeleri meyvede acele etmeyin derim tatlı patatesde çok yararlı zaten
esomommy SemaKa önce çay kaşığı ile tadım yaptırdım sonra tatlı kaşığı falan yedikçe çoğalttım Şuan 9 aylık bi tabak yiyor maşallah bu çocuk aç die bi kitap çok güzel tarifler ver alın çok faydalı oluyor
alpinanneesi SemaKa ben öle 3 gün kuralı yapmadım valla yoğurt verdim iki gün sonra sebzeler 2 gün meyveler direk verdim sonra Allah ne verdiyse 😀 ilk denettim de az verdim tabi maksimum. 1 yemek kaşığı verdim
SemaKa alpinanneesi bide şey sorucaktim doktorum irmik yulaf ta verebilirsin dedi irmiği yaparım meyve falan katarimn içine de yulafinnasil yapicam
alpinanneesi SemaKa 1 öğün 1 bebek kavanozundan fazla olmamalı. İnstagram da de miraç ergen var örnek menü ve altında yazılar var nasıl verilmeli hangi saatlerde miktarı yapısı besinin ben ordan baktım hep bir bakın isterseniz