Aslaniopbenimicin uyuyanadamdannefret eşim Aslan Burcu genel olarak çekiliyor ama her zaman haklı ve özür dilemek nedir henüz bilmiyor. (28 yaşında)
aysun1011 Bütün burçları saymışsınız ne fenaymış ay bunlar demekki erkeklerle yaşanmaz 😂😂 kedi köpek beslemeliydik 🫣 eşim oğlak illallah yani oğlum ikizler abowwww anlatmaya gerek yok görmeniz lazım 😂😂
uyuyanadamdannefret Cucununannesi bir eve iki koç😵💫 bu kadar enerjiyi nasıl kaldıracaksınız 🤣🤣 benimde oğlum koç . Şimdiden kök söktürüyor. Koç Burcu çok mu zor? Ay bide çok iyi denk getirmişsiniz aynı güne. Doğum gününü tek seferde halledersiniz ne güzel 😁😁
Cucununannesi uyuyanadamdannefret basak burcu olarak yerden yere sürükleniyorum kafamda huni eksik sjshsksjdkf
delirmeceler uyuyanadamdannefret 3 günse iyi ablam babam istediğinde su getirmedi diye 8 ay konuşmamışlığı var benimle 1 sene şaka yaptığım için konuşmamışlığı var ama onun dışında şeker gibi insandır eli açıktır hayatta kıyamaz
uyuyanadamdannefret Ygzbebis bir oğlak olarak erkeğinin çekilmez olduğununtahmin edebiliyorum . Sert bir burç
littleflower uyuyanadamdannefret terazi olabilir. Arkadaşlarım ne zaman kıskanç darlayan hayatı zehir eden birinden bahsetse terazi oluyor 🤷🏻♀️
Nezzz_ uyuyanadamdannefret Kovamı😂😂 eşim de kova hiç öyle bir şikayetim olmadı nedense herseye uyum sağlayan bir burç bana göre bende yay gayet komedi ikiliyiz 😊☺️
3-erkek-annesi Papatya-kzm yaaa çok güldüm 😂 Benim eşimde akrep evet dediğiniz doğru romantik başlıyor ama sonu hep oraya gidiyor nedense 😂😂😂 ama ben çok razıyım karakteri mükemmel 3 oğlum var dua ediyorum babalarına benzerler diye ♥️🤲🏻