uyuyanadamdannefret Canım sıkıldığı doğrudur. Gözlemlediğim kadarıyla kova erkeği çekilmez. Boğa erkeğininde çenesi bitmiyo 🫠
pasaklisinkukuli uyuyanadamdannefret kocam boğa kendisine yılan dilli derim 😁 bence ikiLer erkeği çekilmez abimdwn bikiyom çift kişilikle yaşamak cok zor oluyoe
Merve_boylu uyuyanadamdannefret kesinlikle başak burcu derim. Gözü hep halıda orda burda bir kırıntı var mı diye bakar gördüğü an illa o ordan alınacak. Ve çok dağınık çok zor bir kızım var evimin temiz kalması imkansız diyecekler bu kadar 🥺
Endmzakyol pasaklisinkukuli evet benim eşim ikizler herşeyden çok çabuk sıkılıyor mesala 17 yıl oldu evleneli 7 kere taşındım 2 yılda bir bahaneyle ev değiştiriyoduk ama artık iyice öğrendim huyunu bana sıfır ev al tasinirim diyorum o zaman hiç sesi cikmiyo (iyiki benden sıkılmadi 😂)
nurannnn yenianne01 oğlum daha 7 aylık ve ikizleri burcu erkeği sabrını. Hayır bende ikizlerim ama ikizler erkeği sabrını vermiyor
bebek-kaya Bir Başak olarak söylüyorum kesinlikle yay Burcu dünya yansa bi avuç otları yanmıyor ya o kadar relax
shibalba bebek-kaya bir yay olarak söylüyorum Kesinlikle başak burcu😂 Önüm arkam sağım solum başak,çocum başak olacak diye korkuyordum Bir tık erken doğdu,aslan oldu yavrum😍 Tabi hayırlısı dedim hep
nazlii1_ bebek-kaya bende başagim ve kocam yay rahatlığı beni deli ediyoooo🤬🤬🤬gerçekten dünya yansa umrumda olmaz
uyuyanadamdannefret Merve_boylu eşimi tarif etmşşsiniz kesin yükseleni basaktır bu kadar nokta atışı olamaz
asilim82_ Merve_boylu yaaa benimde oğlum başak burcu daha 4 aylık ama 😂 acaba oda mi öyle olacak ve benim kızımda çok dağınık çok zzor günler beni bekliyor 🙈🙈
aydose Merve_boylu benim kocamda başak yükselenide başka tam tersi ben toplamasam evi o topluyor sabah işe giderken makinada bulaşık yerleştiriyor salonu toplayıp gidiyor bende yükselen burç etkili
mematiii uyuyanadamdannefret biri kocamdan bahsetmiş hemen burda bittim ahajah kavgada hiç susmaz vallaha
1aras2ahlas Diğer burçtan erkekleri bilmiyorum ama eşim aslan çok zor küçük oğlum başak o da zor ama büyük oğlum terazi uslu
Sunam pinkooo_02 benim eşimde ikizler bazen kafasını kırıp içine yapmasını istediklerimi enjekte edesim var o derece rahat her gün farklı bir ruh hali