Masal_18 Eylusunannesi6 3 ay 26 günlük dün tartıldık 6.810gr 60 cm boyunda.çıngırağını tutmaya 2 gündür başladı. Sesli gülüyor, uzanmaya çalışıyor ve poposunu kaldırıyor ana kucagındayken.
ealimother Eylusunannesi6 3 aylık kontrollünde 7100 kg 63 cm di çarşamba 4 aylık kontrolümüz var günceli bilmiyorum birşeylere uzanmaya başladı karşısında biriyle dans etmeye bayılıyor benim kucağımda olduğunda oyun halısını yemek için kullanıyor adeta
[silindi] Eylusunannesi6 7500 kilo 62 cm Çığlıklar kendi kendine bağırmalar😆 Yana dönmeye çalışıyor. Sadee emiyor .tadimlara basladik. Kucak istiyor bu aralar Cevreye merakli Bebek arabsda sklyo kanguru almayi düşünüyorum Kızımın ismi buğlem ikra😆💕
Tuba_01 Eylusunannesi6 4 aylık aşısında 7.800 68 cmdi artık yan dönüyor ayak baş parmağını emiyor 🤭 baya baya çığlık atıyor hosuna bişey gittiğinde 😂 kahkahalar atmaya başladı kolikti bebeğim az az azalıyor çok şükür şimdi 4 ay 18 günlük olduk yüz üstü yatırdığımda poposunu kaldırıyor az as sürünüyor tutma refleksi güzel ama elini çok uzatamıyoruz daha çabuk pes ediyor onun için egzersiz yapıyoruz 😍
Eylusunannesi6 Masal_18 benim kızımda 3ay 8 günlük 6100 kg 61 cm ya zayıf mi emmek istemiyor çok canım sıkılıyor
Sumeyyefzn Eylusunannesi6 alın bendende o kadar benim kızımda Eylül 3 ay 3 günlük 5900 60 cm emmiyor kafayı yicem
Masal_18 Eylusunannesi6 hayır canım zayıf değil bizim doktorumuz aksine bize biraz kilosu fazla dedi😂 böyle şeylere takılma cidden kilo çok abartı olmadıkça önemsiz bişey sağlığı iyiyse için rahat olsun
Eylusunannesi6 Sumeyyefzn uykuda emiyor canım sadece millet yazıyor çocuğum 7,8 kilo ben şok oluyorum
Masal_18 Sumeyyefzn benim tam 3 aylıkken 58 cm Di boyu boyu 2 cm bile olsa uzun bu bile kiloyu etkiliyor ayrıca benim ki de az bucuk emmek istemiyor bazı zamanlar doktoruna danıştım 3_5 ay arası cok normal meme reddi farklı sekillerde emzir dedi yatarak emiyoruz biz kucagımda çok nadir emiyor ayakta falan da deneyin ama önce yatarak deneyin bence çok rahat oluyor😂
Oglusum5357 Sumeyyefzn hepsi ayni zamanda ataga giriyoe sanirim. 4 eylul dogumlu bnm oglumda 2 ay 20 gunluuuken basladi beslenme reddi. 4 gundur fln duzelmeye basladi
Aylabs1 Eylusunannesi6 çok şaşırıyorum bende sizin gibi.. maşallah tabiide benimkide 3.ay 19 günlük. En son 6200 dü boyu 65 cm. Teyyare gibi ve çok asabi bağırmaları var mı sizde de ayrıca doğduğu günden beri meme savaşı veriyoruz. Çok imreniyorum o yüzden
Duna41 3.5 aylık bebeğim 5kilo bende çok takıyodum ebemiz emiyosa karnı doyuyosa sıkıntı yok diyo 60cm boyuda meme artı mama gidiyoruz
Sumeyyefzn Bez sayınız nasıl mesela kızlar benimde kafama bu takılıyor yani kaç kere alıyorsunuz çişlli bez
Eylusunannesi6 Sumeyyefzn bende 4,5 kez alıyorum gece almıyorum sabah alıyorum uyanınca epey yapmış oluyor
eliifkorkmazz 3 ay 28 günlüğüz 7100 kg 66 cm oyun halısında oyuncakları sallayıp tutmaya başladı yerde sürünerek 360 derece dönüyor yan da dönebiliyor sesli kahkaha atıyor sürekli ellerini inceliyor yeni yeni uzatılan şeyleri ellemeye başladı
Eylusunannesi6 eliifkorkmazz canım çıngırağı eline tutuşturursam öyle tutabiliyor mama veriyor musun ?
eliifkorkmazz Eylusunannesi6 sadece anne sütü veriyorum mama hiç kullanmadık bugün meyve suyu ve püresine başlattım az az vermeyi düşünüyorum bu ay 300 gram kilo almış normalde her ay 1 kilo alıyordu. Çıngırağı uzatırsam tutmaya çalışıyor oyun halısında kendisi vurarak dokunarak tutmaya çalışıyor oyun halısının çok faydası oldu
Masal_18 eliifkorkmazz ah keşke meyveyle başlamasaydınız. Meyve tatlı oldugu için sebzeleri yemek istemeyebilir. Ve dikkat edin mandalina ve portakal suyu pişik yapıyor 1 yaş öncesi ürünleri vermemeye dikkat edin bence
Sedakerem 3 ay 6 günlük 7200 kg 66 cm boyumuz sesli kahkaha atıyor oyuncakları tutmaya çalışıyor yan dönebiliyor 🧿🧿