Yazmelegi_ CafeChocolat hemen bir milföyden börek yap birde patates salatası gayet guzel pratik olarak ta tatlı ıslak kek olabilir
aileceksaskiniz CafeChocolat favorim alta beyaz petibor üste irmik tatlisi üstüne çikolata sosu üstüne Hindistan cevizi miss
bal012 CafeChocolat ben bunu tepside değil minik çe yuvarlıyorum veya fincana döküp şekil veriyorum bir dahakine böyle dene çok güzel görünüyor o zaman
Binnur_cam CafeChocolat favori çay yanı menüm ; Tavuklu göbek salata yada yıldız şehriye salatası Börek Kısır Ağlayan pasta Cevizli tarçınlı kurabiye 🤌 Başka yaptıklarımıda yazayım ; Patates salatası Çıtır kadayıflı muhallebi Etimek tatlısı Patates topları
CafeChocolat Binnur_cam Etimek tatlısı geçen yemekli misafire yaptım ama kadayıflı olabilir kupta yapabilirim
Kk41 CafeChocolat https://www.nefisyemektarifleri.com/muhallebili-tart-kek-2815500/ Hem kolay hem lezzetli oluyor. Ben muhallebi yerine ganaj yapıyorum üzerine
Yazmelegi_ CafeChocolat ben misafirime yapıyorum genelde çok seviyoruz çay la iyi gidiyor onun yerine o zaman Mercimek köftesi yapın