ayazsmotherr Kızlar 9 aylık bir bebeğim var. Adet gecikmesinden dolayı kan testi verdim bugün betahcg 54 çıktı pozitif mi şimdi anlamadım korunuyoruz da saatlerdir kendime gelemedim daha oğlum da çok küçük
Birkucukbebekmeselesi ayazsmotherr imkansız bence hiç kaçırdığıniz sadece geri çekilme yaptığınız oldu mu
MeetJoeBlack ayazsmotherr 2 gün sonraki artış önemli, iki katına çıktıysa pozitif. Ben de 66 ile öğrenmiştim.
ayazsmotherr @Misbebe Valla bende şoktayım aşırı da takıntılıydım bu konuda çok dikkat ettik çünkü oğlum aşırı huysuz çok zor bi bebek
Misbebe ayazsmotherr Eşime diyorum ki yırtık olur bişey olur yok bee diyor postu okutcam hayırlısı olsun bu arada belki negatif bi gebeliktir öyle umalım
hnnl ayazsmotherr Allah Allah canım onu ilişkiye başlamadan takmak önemli herhalde bende kızım 3 aylıkken hamile kalınca aklım başıma geldi şuan prezervatif artı spiral taktırdim ona rağmen eşim daha ilişkiye girmeden takıyor onuda çektiriyor dışarı boşalıyor ona rağmen korkuyorum belki senin prezervatifi baya ilişkiye girip sonunda taktıysa zevk suyundan dahi olurmuş