darkcoffee feyzas bende V15 kullanıyorum haznesi benim ev için örneğin 75 metrekare gayet yeterli temizliği çok basit, çekim gücü inanılmaz iyi toz tanelerini un gibi çekiyor hepafiltresini ayda bir yıkıyorum kurumaya bırakıyorum tavsiye ederim kesinlikle
Seda-lina V12 almaya diye gittim gen5 aldım çıktım. Bana v12 basit gibi geldi nedense. 3 gün oldu kullanalı evim hafifledi resmen🙂🙂
Biz3kisiyiz_ feyzas ben alalı 8 ay oldu almadan önce de arkadaşımda da 5 ay önce vardı 😂 pek yeni sayılmaz şuan yeni çıkan gen5 modeli var
ikikereanne_ feyzas v12 kullnaiyorum uzun zamandir dyson inceleyerek iki ay once alabildim. V12 bence dik supurge anlayisini sonuna kadar yansitan bir supurge hizlica almak icin cok pratik ve cok cok yeterli . Hazne asla korkutmasin her genel supurmeden sonra bosaltin diye tavsiye ediyorlar butun modeller icin. Ben cok memnunum yetmiyor keske ust modelini alsaydim demedim. Yatak koltuk supurunce her seferinde iyiki diyorum agir modellerde iskence olurdu
feyzas ikikereanne_ benim ev 130 metre kare falan ama ben evi bi kerede süpürmem hiç bi zaman. Ölürüm yani 😁Bi kısmı da robot hallediyor bence bana yeter ya
Sapsikanne feyzas lazer ışık benim için önemli olmadığından v11 aldım 3 bin lira daha ucuzdu 17 bine aldım kesinlikle daha üstüne gerek yok gayet yeterli bence
haticetskngrg feyzas v12 kullanıyorum kesinlikle çok memnunum. Haznesi hemen doluyor diyorlar ama gayet yeterli zaten boşaltması çok kolay. Başlıkları çok yeterli ve süpürürken tuşa basılı tutmuyoruz kesinlikle çok kullanışlı 3 yaşındaki oğlum bile eline alıp kolaylıkla süpürüyor 😅
Gulcinavci feyzas Bende v10 var lazerli değil evet ama işimi gayet iyi görüyor aparatları sayesinde biliyorsun girintili çıkıntılı yerlere bile erişimi var. Üst modellerinden bence tek farkı lazeri ve bir tık haznesi bir de kademeli tuşu var dokunmatik ekranı yok. Haznesini zaten değiştirmek çok basit üst düzey paralar vermektense v10 daha uygun dilersen bir bak
feyzas Gulcinavci aslında v10 da 18 bin tl yani 20 ye v12 alabiliyorum zaten 2 bin lira fazla vermek benim icin daha mantıklı🙈
meryemceee 10 bine Philips alın Dyson a bin basar hem süpürüyor hem siliyor bir aydır kullanıyorum çok memnunum ben ikisi arasında kalmıştım iyi ki Philips almışım o kadar para vermek israf bence
meryemceee feyzas ben bir ay önce 10 almıştım Kasım indirimlerinden aldıktan sonra da piyasa takibini bıraktım 14 mu olmuş 😱😂
tombikdonerkankasiiskender feyzas v12 almayı düşünüyorum bende teknosada 19.999 du her yerde 23.000 üzerinde, bütün parçalar var aynı zamanda lazer ışıkta onu istiyorum bende 😂