_Goktugunannesi__ Guzelanne19 bacım daha kahvaltı yapıcaz misafirim var hazırlık yapıyorum akşamı düşünemedim hiç😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Guzelanne19 Sebzeli tavuklu mantar sote Makarna ya da pilav hangisini yapsam 🤔 Yanına yeşillik oh mis. 🤤
Beyninizikullanmakucretsizdir _Goktugunannesi__ valla şimdiden düşünmeye başlasak anca karar veririz 🤣
_Goktugunannesi__ Beyninizikullanmakucretsizdir eşim sabahtan beri ekmek köftesi diye mesaj atıyor üşenmezsem ondan yaparım😂
Deletedmom_110 Guzelanne19 çocuklarıma somon çorbası attım ocağa. Eşim genelde tok geliyor belli olmuyor ama bazen de domates soslu tavuk yapcammm yanına da bir tereyağlı bulgur çakarım😀😂
Deletedmom_110 Sadeturkkahvesi gördüğünüz malzemeleri koyuyorum su üstüne kadar haşlanıyor pıt hemen bilende afiyet olsun bir tutam dereotu 2 patates havuç sarımsak soğan havuç somon🌺
AlinaEmreHan1 Guzelanne19 valla bilmiyorum Dünden çorbam var şehriye çorbası Makarna Başka ne yapsam yanına. Şöyle Etsiz tavuksuz olsun istiyorum Onları hep yapıyorum zaten. Extra olarak mercimek köftesi düşünüyorum 🤔 Bayadır yapmamıştım
Beyninizikullanmakucretsizdir AlinaEmreHan1 pırasan varsa güzel zeytinyağlı pırasa yemeği yapabilirsin
Beyninizikullanmakucretsizdir _Goktugunannesi__ ekmek köftesini çok duydum nasıl güzel oluyor mu? Bide yağ çekiyor mu en çok bunu merak ediyorum.