ayseglisik birtutambilgi ben ilk defa kullanacağimda 4 aylık oldu diye demirine de baktirmadm nasl diye
CaninannesiCemre ayseglisik Biz 4.aydan beri kullanıyoruz..9.aydaki testlerimizde demiri düşük çıktı günde 2 güne çıkardık..7 gün sonra 1 yaşında olacağız o zamanda bakılcak bakalım ne çıkcak..ama onun dışında kabızlık vs gibi olumsuz bi etki hiç yapmadı🙏
birtutambilgi Ronron benimki de zorla içiyor babası elini kolunu tutuyor ben de ağzını açıp veriyorum çoğu zaman
Ronron birtutambilgi bide eczaneci bana dediki mesela toplam 8 damla vermem lazım ama 8 ini beraber verme dedi ara ara 2 2 li ver dedi siz hepsini berabermi vrysnz
hab Bende bugün kullanmaya başladım günde 5 damla ıle başla dedi doktor kılosu 7500 bebegımın bakalım ınsallah kabızlık yapmaz sordum doktora ama kabız değil ama kakasında koyu renk görürsen korkma dedi
ayseglisik hab kilo başına 1 damla mi damlatiyosunuz bende aldm dün aç karnına mi verilecek bide 5 ayligiz biz
teachermom07 ayseglisik oğlum 16 aylık 4.aydan beri kullanıyorum hiç değiştirmedik Memnunuz kan sonuçlarında normalde iştahsız olmasına rağmen demiri iyi geldi , Dişte leke yapmadı Kabızlık yapmadı öneririm
hab ayseglisik 4 ay 10 günlüğüz kılo başına bı damla evt ama ılkten 5 damla olarak başla sonra 7 ye çık dedı doktor 7500 kılo bebegım
birtutambilgi Ronron ben bu damlaya 1 yaşından sonra başladım öylesine gittiğim bir doktordu sabah 8 akşam 8 şeklinde ver dedi ama benim oğlum yakamdan hiç düşmediği için akşamki damlayı veremiyordum ben de hepsini sabah vermeye başladım
htice2909 ayseglisik ben de kullanıyorum önceden Vegaferon kullanıyordum kakasında kan yapmaya başlayınca doktorumuzun takibinde ferrum’a geçtim şu an memnunum kakasında kan yapmıyor Gayet iyiyiz
birtutambilgi Ronron doktoru kendisi ayarladi damla sayısını kilosuna göre Ocean kullanırken de sabahları 15 damla veriyordum sorun olmadı
momysskaan Ben kullanıyorum ferrum kan demir damlasını memnunum kabızlık falan da yaşamadık onunla devam edicem
esen1922 Oğlum 9 aylıkken demiri düşük çıkmıştı bestiron kullanıyordum hiç fayda etmemişti doktorumuzun tavsiyesi ile Ferruma başlamıştık bir ay içerisinde 25 olan demiri 50 civarını bulmuştu tavsiye ediyorum