dilekkaratasss Pazartesi günü doğum yaptım bugün ne yaptıysam uyandıramıyorum gıdıklama alt değiştirme burun sıkma el içi gıdıklama çene altı gıdıklama kulakla oynama her şeyi yaptım benim gibi yaşayıp bu durumu atlatan var mı varsa nasıl atlattınız
dertlimommyy dilekkaratasss pamuk ıslatıp alnını okşayın yine de emmiyorsa sütünüzü sağın kaşıkla ya da kaşık biberonla mutlaka vermeye çalışın Allah yardımcınız olsun
mevnrv dilekkaratasss ıslak mendille koltuğunun altını silmeyi dene istersen işe yarıyor sarılıktan dolayı uyanmıyorlar benimki de öyle
berikomoms dilekkaratasss sonradanda olabilir beslenmesi gerekiyor uyanıp sütünüzü alamıyordur henüz yeni olduğu için ya sağarak biberonla verin ya da mama deneyin aç kalmasın çok riskli
balkopuk dilekkaratasss sarılıktır bence cumayı beklemeyın çünkü eğer yukselırse beyın gelısımıne zararı olur süt içmesi lazım yarım gıdın sarılık öyle hafıfe almayın ve elınızden geldıgınce ayak tabanına vurun öyle uyanır ancak
gulten01 dilekkaratasss Böyle postları görünce çok hüzünleniyorum çünkü bu konudan dolayı çok çektim bir zamanlar. Bebeğime ne yaptıysam asla uyanmadı hatta ben kıyamıyordum annemlere siz yapın diyordum ayağının altına vurmak mı islak bezle boynunun altını Islatmak mı gıdıklamak mı burnunu sıkmak mı daha neler sayayım ki gözünü açsa bile direk geri uyuyordu bir gün çok ağladığımı bile hatırlıyorum bu konudan dolayı fakat 40’ı çıktıktan sonra huyu öyle bir değişti ki acıktığı zaman ortalığı yıkıyordu bu süreç geçiyor yani içiniz rahat olsun
Asliaydn7 dilekkaratasss bana hemşire gerekirse ayağının altını cimcikle uyandırıp emzir bol bol demişti. Ya da üstünü soy altını aç biraz havalandır öylede uyanır. Sarılık uyku yapıyor bol boş emzirmelisiniz
ebebe dilekkaratasss tüm vücudunu ıslak pamukla silin. Sarılık değeri yükselmiştir muhtemelen benim de çok başıma geldi
sakinolpelincim dilekkaratasss bende de oldu 3. Gün uyanmadı öldü bile sandım. 5. Gün sarılık dediler. Bence hemen doktora götür sarılık olmuştur ilerlemesin .
sagopakajmerap dilekkaratasss topuk arkasını sık ama biraz sert şekilde biliyorum zor ama öyle uyanır 😢
sagopakajmerap dilekkaratasss bizimki uzamış sarılık oldu geçmedi. Doktora gittik meğer benim sütüm dahada arttırmış sarılığı. Bu ihtimalde olabiliyor doktora götürün bence
Dilanclk21 @dilekkaratasss benim bebişi doktor bile uyandıramamıştı gerçekten çok zor r bir durum dikkat et sarılık olmasın sarılıkta uykuyu tetikliyor. Biz ayaklarının altına hafif vurur gibi yapıyorduk hemşire göstermişti nasıl yapcagımızı bide tükürük bezlerinin oraya dokunuyorduk gıdıklar gibi
Melisaumy dilekkaratasss çok önemli telaş etmeyin öncelikle sarılık uyku yapr benim bebeğimin değeride 14 çıktı sarılık uyuturmuş bebekleri bir haftada 12 ye düşürdüm zorlaya zorlaya aşırı zor ama bu günler geçer hemen zaten napın ne edin bebeğinizi besleyin