sagir dunyamveben benim gittiğim Ümraniye eğitim araştırma hastanesi yani diğer devlet hastanelerinde de bu şekilde mi bilmiyorum acile gidip sorarsınız 👍
Orenda_ dunyamveben MHRS den imkansız artık randevu almak Bizde ilçedeyiz ben özel hastanede kendi doktoruma taktırdım ama kardeşim devlet hastanesinde taktırdı randevu almadan sabah erkenden gitti sıra aldı kan falan da almadan takmış hatta adetli bile değilmiş
dunyamveben Orenda_ sabah erken gidemiyorum araba yok o saatte bebekle çok zor olur zaten olsada eşimin de işi dolayisiyla da erken saatlerde gidemem 5 6 7 gibi yani 😕😕
dunyamveben Orenda_ askeri personel malesef ki izin zor oluyor alması adet dönemine kadar ne kadar az o kadar iyi uygulaması yapicam yapacak bisey yok🙃🙃
alsnn dunyamveben 40 ım çıkınca taktırmak istiyorum takarlar mı acaba emzirdiğim için hmn adet olmucm belkide oğlumda öyle olmuştu çünkü
Sev16 Sinemeyra illaki oluyor ya bende 4. Günü gittim ilk biraz ağrım oldu ama dayanılamayacak gibi değil
Sev16 alsnn adet değilseniz gebelik var mı yok mu diye kan tahlili yapıyorlarmış ondan sonra takıyorlarmış hormonlu spiral herhangi bi zamanda takılıyormuş ama hormonsuz olan adetliyken diye biliyorum bende 4 gün önce taktırdım
dunyamveben alsnn takarlar doktorum gel takalım dedi benimde o zaman aklımda yoktu düşüneyim dedim simdi de sıra bulamıyorum
Sev16 alsnn bi takarken bi ağrı girdi sonra o geçiyor gün içinde de hafif adet ağrısı gibiydi ertesi günü daha da azaldı benim aşırı kanamamda olmadı