dunyamveben Kızlar doktora gittiğimde ben spiral taktırmak istiyorum desem direk takıyor mu yoksa yarın gel falan diyor mu adetli iken nasil değilken nasıl olduğunu biliyorum sadece gittiğimde gun içinde halleder miyim adetli iken gidicem daha kolay olsun diye
hemsireanne112 dunyamveben adetliykende gitsen gebelik için kan veriyorsun kan sonucun aynı gün içinde çıkarsa takıyorlar @Oykux77
Bugleminannesi28 dunyamveben devlet hastanesinde adetinin 3.gunu gidersen aynı gün takılıyor ben o şekilde denk getirip randevu almıştım 2 dakika içinde halletti doktor
_Goktugunannesi__ dunyamveben gitmeden 1 gün önce kan verip ertesi gün temiz tahliller gittiğiniz taktirde o gün takar ama hiç test yapmadan giderseniz 1 gün sonraya erteleyebilir bana öyle yapmıştı çünkü
bananeabiya dunyamveben ben daha geçen cumartesi taktırdım canım. Özel muayenehanesi olan bir doktora gitmiştim ilk kez. Adetimin 3. Günüydü aynı gün takıldı.
Merve_23 Ben devlet hastanesinde taktirdim adetli değildim kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında spiral i de sağlık ocağından aldım kadın doğum doktoru taktı hemen
dunyamveben Merve_23 aldiğiniz sağlık ocağı kayıtlı olduğunuz yer mi benim sağlık ocağı ilçede doktor ilde doktordan sonra sağlık ocağına gidip gelmesi çok zor olucak herhangi bir sağlık ocağı verir mi ki
Bugleminannesi28 Yelizinannesi hayır devlet hastanesinde oluyor sadece kadın doğuma randevu alın orda size ücretsiz takiyorlar
dunyamveben Orenda_ eminim ama doktorumdan da sıra bulamıyorum ben ilcedeyim doktorum ilde sabah erken gidinde sıra alamıyorum malesef mhrsnin peşindeyim surekli
Orenda_ dunyamveben MHRS den imkansız artık randevu almak Bizde ilçedeyiz ben özel hastanede kendi doktoruma taktırdım ama kardeşim devlet hastanesinde taktırdı randevu almadan sabah erkenden gitti sıra aldı kan falan da almadan takmış hatta adetli bile değilmiş
sagir dunyamveben Merhaba , bugün bunun için devlet hastanesine gittim. Bana dedikleri adetliyken (2. ya da 3.günü ) kadın doğum acilden giriş yapıyorsun orada takılıyormuş. Yani randevusuz .
dunyamveben sagir gerçekten mi cok teşekkür ederim ay valla içim rahatladi adetli iken bulamazsam diye içim içimi yedi başka doktora güvenemem çünkü
sagir dunyamveben benim gittiğim Ümraniye eğitim araştırma hastanesi yani diğer devlet hastanelerinde de bu şekilde mi bilmiyorum acile gidip sorarsınız 👍