fatosaslan Merhaba kızlar oğlum 34 haftalıkken 2400 kiloda doğdu. Bugün 2. Ay aşısına gittik kilosu 3600 🥺 Çok üzülüyorum hep böyle kalacak korkusu kaplıyor beni . Kilo alması için önerilerinizi nelerdir 🥺
Melis1706 fatosaslan instagramda ebeaysee var premature dogdu bebegi ayni zamanda kendisi alaninda uzman belki size yardimci olur yada sayfasina bakabilirsiniz
Gizzzzz-giz fatosaslan kızım 1 800 doğdu 7 aylık 6.500 e ulaştı önemli olan kilosu değil sağlığı gelişimi iyi olsun yeter kilosunu boş yere kafana takma
slngkts fatosaslan üzülmeyin benim kızımda 2200 doğdu ikinci ayında 3200 dü. Sadece anne sütü alıyordu şu an 4 aylık mama desteği de var ama hâlâ yavaş kilo alıyor bazen bünyesel oluyor.
mecra slngkts hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba bitmeyen kabızlık problemimiz var da hop kullaniyoruz
bambam9393 mecra aptamilin özel seri olan maması var kabızlığa iyi geliyor , benim oğlumda prametüre doğdu çok severek yıyor , Kilo alımı hızlı bir mama , Aptamil conformil 🤗
slngkts mecra hip bizde de kabızlık yapmıştı ve fışkırır tarzda kusturmuştu. Sma optipro aldık birkaç gün yapamadı sonra düzeldi.
546116- fatosaslan biz MMA kullanıyoruz sma optipro 1755 kg doğdu şuan 2 ay 22 günlük 1 hafta önce tartıldık 4100 kg çıktık acba mama mı degistirseniz 🫤 bizde Bebelac Gold kullandık ana cok kısa bir süre kabız yaptı bıraktık 🤔
slngkts fatosaslan 10 gün sonra 5 aylık olacak 5500 kilo. Yazılanları okudum bizim gibi küçük doğanlar maşallah düzelmiş ben ne yaptıysam olmadı 😥
nehirsude0 fatosaslan benim bebegim 39 da dogdu 2 kilo 700 le suan 4 alik olacak olculmedi gecen ay 6 kilo 800 geldi 3 uncu ayinda korkma canim hiç aliyorlarlar kilo😅
Femme1 fatosaslan merhaba benım oğlumda 35+4 de doğdu şuanda kronolojik 6 aylık 2700 doğdu kuvöze de gırdı şuan 9.200 kg bunları yazdım ki sız endıselenmeyın dıye çok hızlı topluyor ve büyüyorlar