Nevsevmom nazo58 10 gün kullan dedi doktor 10 gün böyle isgal olursa çocuğum su kaybetmez mi sağol canım bu arada
nazo58 Nevsevmom O zaman iletişime geç kuzum Dr la 10 gün fazla gibi geldi ne kadarlik ki kuzun. Bol bol sıvı ver annesi
homedolaps Nevsevmom aynı antibiyotiği bizde kullandık oğlumda, ishal yapıyor. 5 günde bir yapan oğlum, günde iki kere yapmıştı.
Nevsevmom homedolaps durdurmak için bişi yaptın mı canım bide kaç gün kullandın geçmiş olsun bu arada
Nehirrr Nevsevmom gecmıs olsun canım ben hemşireyim bir dönem bebek hemşireliğide yaptm antıbıyotık bebeklerde hem ishal hem pısık yapabılıor cnm zamanla gecıcek merak etme sen emzırıyorsan eger bol bol emzır bebegını.
Nehirrr Nevsevmom kakası mukuslu dedin birde o da güzel bırsey bebekler agızdan ve burundan cok atamaz balgamını kaka yoluyla cıkar bırde sen burnu tıkalıysa serum fizyolojıkle yumusatıp burun aspıratörüyle cekıceksın
Nevsevmom Nehirrr çok teşekkür ederim sanaa içimi rahatlattın aynen serum fizyolojikle birlikte bi damla daha verdi ikisi bir 4 saate yapıyırum ama serum fizyolojiği her saat başı yapıyorum burnunu açıyo susuz kalmasın diyede bol bol emziriyorum suda veriyorum nasıl geçer ki bu ishalı yada geçmezse bişi olur mu 10 gün kullancaz daha
homedolaps Nevsevmom 10 gün kullandım, su verdim ben. Su kaybedıyor dıye. O zaman 4,5 aylıktı oğlum. Kullanmayı kesince geçıyor zaten, sıkıntı yapma. Sonra attım ilacı.
Nehirrr Nevsevmom bebegın kac aylık doktorun ıshalın cok olursa reflor şase gıbı bırsey verebılır ama her doktor verır dıyemem. Ama merak etme emzırme ve arada hafıf hafıf su verıosan susuz kalcagını sanmam. Zaten kalırsa da cocugun halinden anlarsın cok halsiz olur bronsıtın yansıttıgı halsızlıkten fazlası olur yanı.
Nehirrr Nevsevmom bence yeterlı çocuğuna göre değişir tabı gözlemleyerek anlarsın baktın ishal çogaldı halsizlik cok arttı o zamandoktoruna danıs ama ılacın dozu bıtınce yavas yavas ıshalı kesılır umarım bebegınde bıran önce toparlar çok gecmıs olsun cnm
Melike_elanur Nevsevmom orta kulak iltihabı canım geçmedi bi . Klamoks kullandik eş değeri o ishal yapmadı
Saryam Nevsevmom doktoruna bildir ishal olduğunu o gerekeni söyler zaten cnm su kaybeder kaç aylık su vermiyorsan su vermeye başla en azından ishali kesilene kadar