Bebitom_3 Arkadaşımın eşi vefat etti😢başsağlığına gideceğiz. Üzerinden 4-5 gün geçti. Boş elle gitmeyelim diyorum. Ama ne götüreceğimde bilmiyorum. Kahve , şeker götürülür diyorlar. Başka fikri olan var mı ?
durukusunannesi_ Bebitom_3 Allah rahmet eylesin 🥺Bizde genelde misafirini ikram edebileceği şeyler götürülür ya benim anneannem vefat ettiğinde en çok gelen bir tepsi su böreğiydi pastaneden. İçecek olabilir meyve suyu koliyle ya da ayran.
Mmeelliikkeee Bebitom_3 bizde ilk günler yemek götürülür evde kalan aileye yada misafir uzaktan gelen kalan oluyor vs diye.. neredeyse bir hafta evde yemek pişmez hep komşular yakınlar getirir.. börekte olabilir . Çocuğu varsa bence onların biraz yüzünü güldürecek oyuncak olur , içecek olabilir.
esmerinadioya Başınız sağolsun Meyve olabilir börek veya kurabiye tarzı şeyler olalir Tavuk vs olabilir çocukları varsa onlara yönelik bişeyler olabilir
Gizmokzilla Bebitom_3 bizlerde yemek götürülür cenaze evine ama sizlerde adet nedir bilmiyorum. Başınız sağolsun çok zor çok üzüldüm arkadaşınıza 🥺
naynini Bebitom_3 yemek gotururuz biz yakın birisi ise. Çorba, pilav ana yemek👌🏻 meze ve salata da yapılıyor yakınlığına göre…
Uykusuzhergeceeee Bebitom_3 pilav tavuk yapıp ayran alabilirsiniz. Ya da börek, kuru pasta alıp yanına meyve suyu ayran falan
biryenikisi Bebitom_3 Allah rahmet eylesin 😔 Bizde genelde çay, çay şekeri, pirinç gibi kuru gıda vs tercih ediliyor
Soldansoldangeliyorlar Bebitom_3 bizde genelde yemek götürürler. Ama zamanınız yoksa börek, kurabiye, kuru pasta vs alabilirsiniz, malum ölü evinde bile insanlarımız ikram bekliyor artık..