balkopuk Marsila bence sıcaktan olmuş gıbı şapkayı çıkarıp temiz hava aldırın balkondan geçerse isiliktr
Rumeysaden Marsila canım sütun yağlı olunca çıkıyor bunlar doktor öyle demişti bana merak etme bişey yok
Marsila balkopuk Umarım Umarım Umarım 😭 Yıkıldım resmen lanet hastalık o kadar dua ettim ki kızıma da geçmesin etmesin diye
Goksu_argum Marsila yani yüzü tam belli olmuyo benim kızım 1bucuk aylıkken oldu her yeri majvolmustu ayak tabanına elinin avucuna saç derisine faln iyice bakın derim uyuz en çok orda yuvalaniyolar illet bı böcek
Aleynameva Uyuza benzetmedin ben. Emzirirken araya mutlaka örtü koy. Bebeğe geçen uyuzla baş etmek çok zor
Serap-asel Aleynameva ıstedıgı kadar koysun illakı geçer varsa annede cnku gun boyu bebeklerımızle ılgılenıyoruz ıster ıstemez temas olyo
Aleynameva Serap-asel canım buradaki mesele çocuğun yüzüne bulaşmamasi. İlla geçer mantığı ile hareket etmek çok yanlış.bebeklerde saç derisine kadar uyuz oluyor. Allah korusun. Kendinizle temasına ne kadar engel koyarsanız bebeğiniz için daha iyi
Marsila Goksu_argum Evet ya çok illet siz nasıl geçirdiniz bebekte bunu tam çekemedim ya sivilce gibi isilik gibi küçük küçük
Goksu_argum Marsila biz karişimlarla giderdik özel değişik bı karişik vardı onu kullandık öyle kurtulduk çok şükür
Marsila sedefff2023 Erzurum’dayız ev çok sıcak değil çoğu kez evi havalandırıyoruz ki parazitler barınmasın ama yok bilmiyorum umarım değildir ya umarım 😭