butterflyy_ Kızlar 3 ay 19 günlük olduk biz 3 aydan sonra kundak yapmayın diyorlar bizimkisi hâlâ sıçrayarak ve hareket ederek kendisini uyandırıyor Gece yatarken uyku tulumu alsam acaba uyuyabilir mi o şekil ve kaç aylık tulum gider bebişime
Gulkubra butterflyy_ benim bebeğim 6aylık hala kundaksız uyumuyor malesef kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum kundaksız olduğunda emziğiyle oynayıp çıkartıyor ve dalamıyor uykuya o yüzden kundağa devam birgün illaki çıkacak o kundaktan. Uyuduğunda açıyorum elini kolunu ama dönme riskine karşı
dgn-adl1 butterflyy_ 9 aylık hala kundakla uyuyor sadece kollarını sarıyorum ama ayaklarını sarmıyorum
dertlimommyy Gulkubra aynı şekilde ama uyuduğunda bile açamıyorum yanlardan yastıkla sıkıştırdım dönemiyor şimdi owli uyku gurusu aldım kargo bekliyorum umarım işe yarar ne yapıcaz hiç bilmiyorum
dertlimommyy dgn-adl1 dönme olayını nasıl yapıyorsunuz ben yastıkla sıkıştırdım ama bilmiyorum ne zamana kadar sürecek
dgn-adl1 dertlimommyy hala tam dönemiyor kundaktan dolayı ama beşiğinden başka hiç bi yere yatırmamaya çalışıyorum düşme olasılığını 0 a indirmek için
dgn-adl1 dertlimommyy daha denemediği için ben çok kontrol etmiyorum ama zaten hala 1.5 2 saatte bir uyanıyor o yüzden bende net bi şekilde uyuyamıyorum
dertlimommyy dgn-adl1 gece uykusunda emekliyor bile 🥲 kundaksız yatırmamın imkanı yok aklınızda bulunsun yastıkla sıkıştırırsanız dönemiyorlar.