Merhabalar hanımlar, bu ekran konusu hakkında siz nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? Ben olabildiğince açmıyorum ki önceden beri TV ile çok işi olan bir insan değilim. Annemle aynı binada oturuyoruz o geldiğinde televizyonsuz duramaz kendisi, oğlum çok seviniyor ve kumandayi gösteriyor. Reklam izlemesin diyorum en azından bu sefer de tek sen mi çocuk büyüttün ne olacak deyip kızıyor. Akşam eşim geldiginde tamam diyorum haydi oyun oynayalım, eşim uğraşmak istemediği için o da televizyonu açıyor. Bulaşıkları yıkamak için mutfağa gidiyorum durmuyo deyip gene televizyonu açıyor 😏 oğlum 16 aylık ve televizyon açık olmadığında öyle önüne falan gidip ağlamaz, oyun oynuyorsak TV açık olsa bile öyle çok dönüp bakmaz ama reklam çıkınca çocuk kitleniyor resmen. Seslenmeme bile cevap vermiyo hipnoz gibi. Eşime yapma bak izletme şunu deyince de ben kabahatli oluyorum o çocuğuyla TV de izleyecekmis, reklam da izleyecekmis . Ama ben resmen ekrana baktığı her dakika için vicdan azabı çekiyorum. Siz ne durumdasiniz?