Yildiz_ Bu akşam 8 gibi Test yaptım 1 dk dolmadan iki çizgi net çıktı. 21:30 da kan verdim kan sonucuma göre negatif🥺6 gün oldu reglim gecikti anlamadım hamile miyim değil miyim🫨 Başına böyle gelen, sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı??
Lalekalbur20 Yildiz_ regl gecikince öyle olabiliyor maalesef. 3 gün daha bekleyin tekrar kan testi yaptırın
Esraemir34 Yildiz_ aynısı abimin eşinde olmuştu testte çıkıyor du kanda çıkmamış ti bir hafta sonra tekrar kan verdi bu sefer pozitif çıktı biraz bekleyin tekrar yapın
Yildiz_ Mrvak Eşimde öyle yaparız dedi, çok ümitlendik inşallah nasibimizde varsa olsun çok istiyoruz 🥰🎉
Yildiz_ Hariybo Kanda negatif çıktı 0.100 diyor bu sabah tekrar test yaptım aç karnına yine ikinci çizgi çıktı yeşil tik ✅ ile işaretlediğim sabah 09:30 da yaptığım test oluyor 🫢
EsrraZ Yildiz_ ama canım kaset testte çıktığında değerde de çıkmış olması gerekiyor mesela ben hassas test ile öğrenmiştim çok silikti testim çok başım ağrımıştı stresten sanırım acilde kan vermiştim 31.24le öğrenmiştim kaset test ile asla çıkmamıştı üstünden 2 gün geçtikten sonra kaset test ile çıkmıştı yine ince bi çizgiydi değerimde 113 adet geçikmesinden 2 gün sonra ancak ciddi bir çizgi görmüştüm
Hariybo Yildiz_ acaba laboratuvarda mi sikinti var normalde çıkar başka bir yerden kan testi yapın bence
Yildiz_ Bhrm16 Biraz araştırdım geç döllenmeden dolayı kanda biraz geç görünüyormuş diye okudum 1 hafta sonra tekrar kan vereceğim🥰
Yildiz_ EsrraZ ilk hamileliğimde yine böyle testte pozitif çıkıp kanda negatif çıkmıştı, bir hafta sonra tekrar kan vermiştim kanda 74 çıkmıştı belki bu da böyle olur ümitlendim 🥰
EsrraZ Yildiz_ inşallah canım geç döllenmede belki öyle oluyor onu tam bilmiyorum başıma gelmedi hiçde duymadım inşallah bebeğin seninledir 🤗
Yildiz_ EsrraZ Maalesef regl oldum 3 testte yanlış göstermiş💔 ilerleyen zamanlarda inşallah nasibimizde varsa bu tatlı heyecanı tekrar yaşarız🌸🦋🥰
EsrraZ Yildiz_ olsun üzme kendini canımm rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah kalbine göre versin ( kız erkek :) ) ❤️🧸