belengaz Ya nedir bu erkek anası olunca gelen acıma bakışları 😵💫. Duyduğum şey ayy erkek bebek/çocuklar çok yaramaz olur kızlar daha sakin vs. Ayol benim oğlumun huyunu nerden biliyorsunuz belki çok sakin 🥲. Niye sürekli bu ayrım yapılıyor hele bacılar 🥲
bananeabiya belengaz cinsiyetle alakası yok çocuktan çocuğa değişiyor. Önceden kız çocukları tabiri caizse hor görülürdü şimdi erkeklere yapılmaya başlandı bi kız çocuk sevdası furyası başladı. Bana ikisi de saçma geliyor sonuçta çocuk yani 🤷🏼♀️
Alerjikrinit belengaz benim oğlum sakin ama genelde kız çocukları gece uyuma emme konuşma vs gibi konularda daha rahat. Genelde diyorum tabi hepsi değil. Bir de anneye daha düşkün oluyor bence o açıdan biraz daha yorucu
ikiprensannesi_ belengaz benimde oğlum 2,5 yaşında çok sakin bazen yaramazlıklari oluyor ama normal oda
Sarahh belengaz bi kızım var bide oğlum, anneliğin kutsal olduğunu oğlumu doğdum andan itibaren anladım
Poncikkkk belengaz çünkü erkek çocukları Demir bile yalıyor sen demir yalayan kız çocuğu gördün mü😄erkek çocuğu yerde kirli suyla oynayıp yüzüne siliyor erzak çekmecesini acıp içinden unu döküyor TV ünitesinde cekmeceleri acıp ünitenin üstüne çıkıyor bunları benm oğlum yapıyor mesala bunlar aklıma gelen
miniktosbagam Poncikkkk kesinlikle katiliyorum. Erkek cocuklari tehlikeden tehlikeye kosuyor nerde bi pis mikrop var onun icinde onun etrafinda. Hep diken ustunde yasiyor insan😅 iki saniye kafani cevirdiginde bile olanlar oluyor. Kiz cocuklari biraz daha duragan oyunlara ilgi duyuyor. En azindan benim cevremdekiler oyle.
Dondurmalikahve Poncikkkk En az erkek çocukları kadar olan kız çocukları da var gördüm yani bunun kızı erkeği yok 😃 kız yeğenim az çekmecelere çıkıp koltuk tepelerinde gezmedi
DrkAyz Poncikkkk benim oğlumda 8.5 aylık oda demir bişey bulunca yalıyor halının kenarlarıyla dişlerini kaşımaya çalışıyor 😂 arkadaşımın da kızı var oda parke yalıyordu 😂😂
Tubasahra belengaz ahahaha yazık bana 3 oğlum var. Saka bi yana 12 11 yaşındaki oğullarım var okuldan daha hiç bi sıkayet gelmedi. 5 yaşında kızım anaokuluna gidiyor her hafta bir defa şikayet alıyorum 😁😁😁
Catlakbiranne belengaz Öncelerde kız çocuklarına dışlama yapılıyordu Şimdi erkek çocuklarına Bugün sosyal medyada erkek çocuğu ve köpek karşılaştırılması gördüm İkisi de aynı diyor resmen videoda Terbiyesizlik başka bir şey değil
pinkooo_02 belengaz çocuktan çocuğa fark var ama benim oğlum gecrekten aşırı yaramaz neler yapmiyorki 😂 sana birtsne örnek verecem düşün sen gerisini 2 yaşında şimdide kafasına tezgaha çıkmaya takmış dünden beri çıkmaya çalışıyor az kaldı başaracak 😂 eşim az önce dolap kulplarini çıkardı basamak olarak kullanıyor😂😂
Catlakbiranne pinkooo_02 Oğlunuza resmen köpek muamelesi yapmak Siz yapmayın bari Siz böyle derseniz başkaları neler der İroninin bile bir adabı olmalı bence video çok kötü