Celik02 prensesko başıma gelmeyince inanmazdım ama ventolin maalesef kalp çarpıntısı yaptı hemde çok fenaydı nabzım bir anda 160 lara kadar çıktı ondan sonra hiç kullanmadım cesaret edip
Zinnetnur Zinnetnur evet geçici ama uzun süre kullanılması tavsiye edilmiyor böyle etki yaptıklarında
prensesko OptimusPrime bir de Ali emirin durumu çok farklıydı 3 4 tane Ventolin üst üste verilmiş çok fazla potasyum bağlanmış üstüne parol verilmiş antibiyotik falan yani çok değişik işler var içinde
OptimusPrime prensesko Ventolin veriliyor,kalp çarpıntısı yapıyor o da. Normal düzene indirmesi gerekirkenpotasyumu da fazla veriyorlar. Doktor hatası tamamen. Konumuz o değil tabiki içinize sineni yapın.
Celik02 prensesko çok uzun sürmemişti 1 2 saate kendime geldiydim ama o gün yattım sürekli çünkü ayağa kalktığım an elim ayağım titriyodu evde satürasyon cihaziyla geziyodum
prensesko Celik02 Ay Allahım ilacı versek dert vermesek dert ya keşke hiç hastalanmasa şu çocuklar biz bir şekilde atlatıyoruz 😰
prensesko OptimusPrime ay içime hiç sinmiyor hem de hiçbir ilaç ama ilerler diye korkumdan veriyorum 😣
minikasya Kizilciksurubu canım merhaba benim bebeğimde 3.5 aylık alerjik ve geçen haftalarda bronşite olup hastanede yattı yani tekrar yaşatmasın Allah o yüzden çok tedbirli olmam gerekiyor mesela ufak bir öksürük oldu azıcık izotonok su buharı yapsam nasıl olur sence
Kizilciksurubu minikasya Çok geçmiş olsun. Vallahi bilemiyorum ki, benim de ilk çocuğum ve ilk kez hasta oldu. Deneyimli sayılmam yani bu konuda. Bence en garantisi kendi doktorunuza danışmak :)
Zinnetnur minikasya her öksürüğe buhar yapmayın diyor doktorlar uzmanla görüştükten sonra eğer gerek görürse yapın derim biz bende bir hafta önce aynı sıkıntıyı yaşadık çünkü öyle dedi doktorumuz
Zinnetnur minikasya bu ara bebeklerde yaygın bronşit 4 ayşık kızımda bir hafta önce oldu hala öksürüğü var bize de bulaştı malesef ben ve eşimde de başladı balgamlı öksürük
superanne2 prensesko iyi de siz serumla karıştırmayınız mi doktorlar her yerde bas bas bağırıyor serumla karıştırmadan vermeyin kalp durmasına kadar gider diye
prensesko superanne2 hayır hatta eczacı sordu karıştıracak mısın diye hemen doktora ulaştım gerek yok dedi çarpıntı yapınca karıştır dedi. Takip ettiğim doktorlarda denk gelmedim maalesef
minnik prensesko kız kardeşimin bebekken ventolin yüzünden kalbi durdu, adrenalin iğneleri ile hayata döndürüldü.
minnik prensesko 6 aylıktı doktor tarafından doz sşını yapıldı, yani gereğinden fazla doz ilaç verildi