Kizilciksurubu prensesko Biz de kullanıyoruz Ventolin, yan etki yaşamadık ama doktorumuz titreme yapabileceğini söylemişti. İlacın miktarı arttıkça yan etki yapıyor sanırım.
Feyzosumunannesi prensesko Ventolin kalp hızını arttırıyor eltim hemşire geçen bu konuyu konuştuk o söylemişti
Fgelemet prensesko size ne için vermişti doktor benim kızım 16 aylık bize de verdi 5 gün boyunca günde 3 kere bi çay kaşığı diye siz nasıl içiyorsunuz
OptimusPrime prensesko Ventolin eğer yan etki yapıyorsa kesilmeli, çocuklarda çok tehlikeli. Bu sebeple doktora acile gitmeniz gerek ventolin dozunu düşürmek için bir şey ekleniyordu normale dönmesi için. Tehlikeli bir durum hafife alınacak bir durum değil.
Kizilciksurubu prensesko prensesko 4.5 aylık oğlum. Grip başlangıcı vardı. Antibiyotik başlamak istemedi hemen doktor, o yüzden önce hava tedavisi yapıp gidişata bakalım dedi. Şırıngaya 2ml serum 1 ml ventolin çekip hava makinesiyle veriyoruz. Bir de başka bir damla vermişti. İkisini beraber kullandık. Öksürük neredeyse tamamen kesildi.
prensesko Feyzosumunannesi kullanmaya devam etmeli mi kesmek mi lazım peki bir şey konuştunuz mu bu konuda
prensesko Kizilciksurubu ya biz daha öncede kullandık ama kızım ilk defa böyle bir şikayette bulundu. Bizde 4 yaşındayız. Allah hepsine şifa versin inşallah 🙏🏻
minikasya Kizilciksurubu canım merhaba benim bebeğimde 3.5 aylık alerjik ve geçen haftalarda bronşite olup hastanede yattı yani tekrar yaşatmasın Allah o yüzden çok tedbirli olmam gerekiyor mesela ufak bir öksürük oldu azıcık izotonok su buharı yapsam nasıl olur sence
prensesko OptimusPrime doktoruyla görüştüm saat arasını açalım serumla karıştırarak verelim dedi. Geçici yan etkiler olduğumu söyledi ama çocuk olunca insan tedirgin oluyor 😓
OptimusPrime prensesko Bilmem bence çok tehlikeli. Gözetim altında verilmeli. Evde yani bırak ya da kullan diyecek yetkili değilim. Ama benim korktuğum ilaçların başında gelir kendisi. Ali Emir bebekten sonra özellikle. Neyse.. Doktoruna güveniyorsanız sorun değildir.
superanne2 prensesko iyi de siz serumla karıştırmayınız mi doktorlar her yerde bas bas bağırıyor serumla karıştırmadan vermeyin kalp durmasına kadar gider diye
Vera094 prensesko kuzenimde de aynı şekilde çarpıntı yapmıştı kesmişlerdi ilacı ama bilemedim kalp yani bu🙄 geçmiş olsun başka doktora da sorun bence
GericekilmeKorunmaDegill @prensesko OptimusPrime kesınlıkle katılıyorum size. yani 2 bucuk senedir ogluma hava veren bi anneyim ventolın mgsi yüksektir belki az seyreltmis cok koymustur ve kesınlıkle en azında. acile gidilmeli havaların arasında en az 4 saat olması lazım
prensesko OptimusPrime bir de Ali emirin durumu çok farklıydı 3 4 tane Ventolin üst üste verilmiş çok fazla potasyum bağlanmış üstüne parol verilmiş antibiyotik falan yani çok değişik işler var içinde
OptimusPrime GericekilmeKorunmaDegill Evde ventolin olmadan da serum fizyolojik ile açılır aslında. Ama bilemedim. 4-5 senedir çocuğum hastalnsa dahi evde ventolin kullanmadım hiç önerilmedi de. Acilde verildi. Ama ventolin yazmadı doktor hiç.
prensesko GericekilmeKorunmaDegill Arasına 6 saat kpyuyorum doktor seyrelt denmişti daha öncede kullandık seyretmeden ama bu sefer kızım şikayet etti. Siz vermiyor musunuz artık hava
memo Benim bebeğim 5 aylıkken hava olarak verildi . Düzgün tarif etmemişler demekki . Çocuk sabahtan akşama ağladı. Sonra doktorumuza götürdük. Koyduğun ilaç miktarı kadar da kaynamış soğumuş su koyarak ver dedi. Öyle yapınca çocuk rahatladı