Raaz Boza bebeklerinize kaçıncı ayda verdiniz benim 8 aylık dün verdim içti sevdi kefir sevmedi bozada probiyotik miş internet de aradım ama kaçıncı ayda verildiği ile ilgili bişey bulamadım
Mucizem_0809 Raaz ben 6 buçuk aylıkken verdim yarım çay bardağı kadar hastaydı balgamı vardı onu içtikten sonra balgamı çıkardı 😂😂
[silindi] Raaz Sonuçta tahıldan yapılan bişey ama içinde şeker de var her gün vermeyin isterseniz yine de siz bilirsiniz tabi.
Sakura-chan Raaz boza çok çabuk bozulur ona dikkat et . Ben de veriyorum 8 aylık oldu 6 aylıkken başlamıştım . Çok çok faydalı
Tuba_01 Raaz boza derken canım nerde satılıyor bide mama gibi bişey mi ilk defa duydum bizde 5 aylığız
Raaz Ay o zaman hergün versek bişey olmaz demi bide öğün yerine mi mesala yemeklerin yanında versek olur mu birde hangi marka aldınız ben şoktan aldım muhallebi gibiydi kaşıkla verdim
Raaz Sakura-chan siz hangi marka kullanıyorsunuz ben şoktan aldım ama üstünde açılınca kaçgünde bitirilmesi gerektiği ile ilgili bişey yazmıyor
Raaz Sakura-chan benim aldığı biraz ekşi acaba tadımı öyle bozanın yoksa bozulmuş olabilir mi lütfen acil cevap yazın bebeğime vercem birazdan
Sakura-chan Raaz benim memleketimde taze yapan bir yer var . 4-5 saatte yenisi yapılıp geliyor . Ordan taze içiyoruz.
Raaz Tuba_01 markette canın şokta bimde var a 101 e dikkat etmedim kışın geceleride booozaaa diye bağırıp satıyorlar ama ben onları daha hiç yakalayamadım sesleri var görüntü yok
Raaz hunilimomm benimki beğendi çok güzel de değil kötü değil çok faydalıymış canım eğer kefir iç içmiyorsa içsin benim kız ishal oldu hastanede yattık doktor dedi prabiyotikli gıdalar mutlaka almaları gerekiyor Muş bende araştırdım en çok kefirle bozada var ama benimki kefir sevmedi