zehra15 sagopakajmerap sabah 5 te uyanıyorum 8 e kadar çalışıyorum güzel gidiyor programima uyuyorum gün içinde çalışamıyorum sabah ne yaparsam o
coksukur04 sagopakajmerap çalışmaya çalışıyorum 🙋bebeğim geç uyuyor sık uyanıyor henüz bı düzen kuramadik siz nasıl yapıyorsunuz
Bertugnunannesi sagopakajmerap yks çalışıyorum ama işe de gidiyorum biraz zor oluyor oyun ablası ayarladım gecen gün geldi iki saat oynadılae bende güzelce calıstım yoksa çok zor yani
yuhumgeliy zehra15 oha kaçta yatıyorsunuz bebek kaçta yatıyor kalkıyor nasıl dinleniyorsunuz 😂 bizde eşimle çakışıp girsek mi diye düşündük hatta kursları aradık kişi başı 18bin diyince vazgeçtik shshd evden de çok bir şey yapamayız gibime geliyor ders çakışmaktan nefret ediyorum da 😂
sagopakajmerap zehra15 ay çok zor öyle. Benimki geç uyuyor o yüzden bende uykusuz kalıyorum bi düzene oturtamadım
coksukur04 zehra15 7 aylık geceleri uyuduğu zaman yapmaya çalışıyorum o da düzenli değil baya geç uyuyor şu anda uyumadı hâlâ
zehra15 yuhumgeliy 10.30 11 gibi yatıyorum tv izlersem 12 1 i buluyor kızım 10 11 gibi uyuyo yqlniz Iki üç gündür uyku tutmuyor beni kalkıp calisicam sabah yaticam 2 saattir yatakta dönüyorum Dershaneler bana zaman kaybı gibi geliyor evde pijamayla çalışmak daha güzel zaten a grubuna değil sadece b grubuna giricem çok ders yok
zehra15 coksukur04 saat 4 ten sonra en geç 5 ten sonra uyutmayin erken uyur birde uyku penceresine dikkat edin biraz süreler geçmesin ben uyku penceresine dikkat edince uyuyo yoksa 12 1 e kadar kızım da oturuyordu 11 aylik şuan
coksukur04 zehra15 aslında akşam 8-9 gibi uyuyor ama şekerleme yapıyor galiba sonra uyanıyor uyutmak istemiyorum o saatte ama asla oyalanmiyor çığlık çığlığa ağlıyor
sagopakajmerap zehra15 sizin bebekler küçükmüş benimki 1,5 yaşında uyumak için direniyor hiç durmuyor çok zorlandım
Pkzee Bende bir iki haftadır ümitsizliğe kapılıp ders çalışmayı koyvermiştim ama bugün tekrar başladım. Bebeğim sık uyanan bi bebek böyle olduğu günlerdede ben ders mers çalışamam deyip kendi modumu düşürüyorum .
sagopakajmerap Bertugnunannesi iyi fikir babada müsaade etmiyor bi kitap alsam gelip vuruyo yırtıyor 😀😀
zehra15 sagopakajmerap ay bende iki gündür üşengeçlik var çalışmıyorum basima ağrılar giriyor boş duracak vaktim yok diyorum yine boş boş duruyorum
Bertugnunannesi sagopakajmerap uyku aralarında çalışabilirsin bak bu zamanlaeı degerlendir birde tlf a kitapların yayınevlerinin uygulamalarını indirebilirsin arada caktırmadan soru cözersin
sagopakajmerap zehra15 bende öyle iki gündür boş boş geçirdim ama evle uğraşmaktan halim kalmıyor 😢😢 yarın çalışabilirim inşallah alanınız nedir yada hangisine gireceksiniz