terazikadini dilarayldrmm35 benim eşimde kilolu yani göbeği var ama ben yinede kendimi beğenmiyorum oturunca katlanıyor göbeğim aslında zayıfım ama göbek var kesip atasım geliyor gitmiyor ya napcaz bunları
dilarayldrmm35 terazikadini benim boy kısa bacaklar zayıf kollar zayıf ama gel gelelim göbeğe 3 katlı bina oldu resmen 😂
Pinardgn-22 Off bı göbeğim var gören herkes hamile sanıyor kızımdan kalan kilolar zaten duruyor dunustune oğlumun kimlerde eklendi çok kötü vücudum yan simitlerimle alt karın çok canımı sıkmaya başladı hele şu ara
dilarayldrmm35 Pinardgn-22 benimde simitler çıktı yakıştıramıyorum kendime kiloyu ya off çok canım sıkılıyor
laledevri35 Vitamin ve hormon testleri yaptırın troidlere baktırın onlar da kilo vermeye engel oluyor almaya yardımcı bence önce onları kontrol ettirin
dilarayldrmm35 laledevri35 kesinlikle gitmem gerek ama burda randevu alamıyorum ki tam 1 aydır randevu vermiyorlar 😔 dahiliye mi gitmem gerekiyor
laledevri35 dilarayldrmm35 sağlık ocağında da bakarlar bence vitamin testlerine vs kan testi randevu bulamıyorsanız
dilarayldrmm35 Misbebegim vallaha öyle zayıflıcam pazartesi günü diyete başlıcam diyip akşamına tatlı yapıp yiyorum 😂😂😂
adaatuna dilarayldrmm35 22 kilo aldım gebeyken 4 kilom kaldı bakalım spora başlayınca gider diye düşünüyorum