dilarayldrmm35 Hanımlar doğumdan sonra kaç kilo aldınız ? Ben 20 kilo aldım ☹️ ve bu sezaryen göbeğini nasıl eritcez ☹️☹️
maygirl dilarayldrmm35 12 kilo aldm kndi kndime weremedim.diyetisyen ile hepsini verdim 2 ayda inanilmaz rahatladım ve özgüwenim geri geldi resmen kilo benim modumu cok dusurmustu
Misbebegim dilarayldrmm35 eritmedik valla duruyor bende 20 kilo aldım sarktim resmen ama bisey yaomayada gücüm yok şuan
terazikadini dilarayldrmm35 doğumdan sonra çok güzel kilo verdim valla eski kiloma döndüm sonra antidepresan kuşlanmaya başladım doğum kiloma geldim inmeye çalışıyorum yine
adaatuna dilarayldrmm35 22 kilo aldım gebeyken 4 kilom kaldı bakalım spora başlayınca gider diye düşünüyorum
dilarayldrmm35 laledevri35 habire kızıma süt oldun diye yedim ki gereksiz şeyler de yemedim halbuki ama nasıl aldım bilemiyorum 😂😂 ilk kez 77 kiloyu gördüm
Adasmom_ Merhaba canım 14 kilo aldım 63 le hamile kaldım 76 la doğurdum şuan 66 yım bebeğim 25 günlük . Ama emzirdikçe tatlı yeme isteği geliyor sürekli şuan ne verebiliyorum ne alıyorum sabit kaldı benimde
dilarayldrmm35 Adasmom_ aynen kuzum bende 60la hamile kaldım 70le doğum yaptım 12 kilo almıştım geri o 12 kiloyu verdim ama şimdi tekrar aldım suan 77yim ama sezaryen göbeği var işte
Basaksann 24 kg aldım 13 ü gitti kaldı 12 , göbek için soda yoğurt limon dediler bakalım bugün başladım 1 hafta yapıp ara vermek lazımmış bir hafta sonra göreceğiz 😂
dilarayldrmm35 Basaksann hadi bakalım bi deneyelim 😂 göbek için yürüyüş yapmak istiyorum ama yağmur izin vermiyor bide bebiş var tabi evde işte ne yaparsak 😂😂 ben sabahları Türk kahvesi tarçın ve kakao yapıp içiyorum onunla etkisi var fakat kızımı emzirmeye başladığımda o tatlı hissi bitiriyor beni ama suyla gideriyorum .. bi türlü sezeryan göbeği gitmiyor
Basaksann dilarayldrmm35 ben felaket gece yemesi yapıyordum bıraktım şükür tatlı krizim olmuyor sadece gece yemesi 😅
dilarayldrmm35 maygirl bende vermek istiyorum ya suan kızım 6 aylık diyetisyene gitmedim hiç bölgesel zayıflamaya giymeyi düşünüyorum..
theblackvirgo 60 la gebe kaldım 80 le doğurdum şuan kiz 7 aylık 78 kilodaydim yine hamileyim ben Bi 100 u bulurum heral moralleri sıfır sıfır
Adeninannesi1906 Dogum haneden odaya çıkana kdar eski kiloma geri döndüm 😂😂😂 zaten kilo alamıyorum hamilrliğimde aldım kiloluyken çok güzelmişim onu anladım hemen geri 40a düştüm valla alamıyorum 😒
dilarayldrmm35 Misbebegim niye kilo alıyoruz ya anlamıyorum 😂 halbuki o kadar emzriyorum günlük 3 lt su içiyorum aşırı su tüketiyorum ama kilo alıyorum ekmek yemiyorum anlamadım
laledevri35 57ile hamile kaldım 82ile doğurdum şuan 64-65gidiyorum 3ayda bu kadar gitti gerisi spor dşyet istiyoe galiba😂
Beren2323 Benimde 12 kilo fazlam var hatta 15 versem iyi olur 😊yediklerime dikkat etmeye başladın çok sıkı diyet yapamam ama spor öneriniz var mı
dilarayldrmm35 Beren2323 yürüyüş çok iyi ondan eminim çünkü ben hamilelikte hep yürüyüş yaptım ama sımdı yapamam bebişten dolayı havalarda soğuk
dilarayldrmm35 terazikadini kilo benim modumu çok düşürüyor moralim çok bozuk ya eşim zayıf ben kilolu aşırı mutsuzum aynalara bakmıyorum 😔
terazikadini dilarayldrmm35 benim eşimde kilolu yani göbeği var ama ben yinede kendimi beğenmiyorum oturunca katlanıyor göbeğim aslında zayıfım ama göbek var kesip atasım geliyor gitmiyor ya napcaz bunları