evininannesi Doğru mu degilmi bilmiyorum ! Eşim hiçcbir şekilde korunmama izin vermiyordu ama ikinci çocuğu da istemiyordu şu an çalişiyorum da ve bu gece prezervatifin azizliğine uğradık ertesi gün hapı kullansam bir etkisi olur mu
ArdenTahasMom evininannesi Evet ama sene de bir çok çok mühimse 6 ay arayla en fazla 2 kez kullanabilirsin diye biliyorum ve ilk 3 gün işe yarıyor ama gün sayısı geçtikçe koruma yüzdesi düşüyor hemen yarın içersen etkili olur.Kuzenim için aldım o gecenin sabahına kullandı bir sıkıntı yaşamadı.Ella idi markası da 😂
busesf17 evininannesi en korktuğum şey Eşimde benim önlem almamı istemiyor sağlıklı değil diye ben korunurum diyor ama ben korkuyorum İğne mi yaptırsam diye düşünüyorum hiç iğne yaptırdınız aylık iğne veya üç aylık iğne oluyormuş
theblackvirgo evininannesi sonradan yırtılır korunma hapı aldığım halde gebe kalan ben 7 haftalık hamileyim selamın aleyküm beden alırsanız etki eder inşallah biz gece yaptık sabah ilk sim ertesi gün hapını alıp içmektir yinede fayda etmemiş ben ella almıştım bilmiyorum ya gebeyim şuan olan oldu
evininannesi ArdenTahasMom ben çok kez eşime söyledim benim onayım yok diyip durdu bu gece koşarak eczane aramaya gitti şimdi istediğini yap diyor
CihangirAslan0 ArdenTahasMom ortalama bi fiyat konusunda bilginiz varmı acaba bide kaç senede bir yenilemek gerekiyo
theblackvirgo evininannesi He kiz sorma yaşım küçük diye baglamiyolarmis bunu doğrayın ya bağlanmam yada 500 tane korunma yoluyla ilişki yaşarım yada sevişmemiz hayal olur sgsgshshhs artık