melegininannesi38 Kızlar kız bebislerin 4 ayda baş çevresi ne kadar benim.bebegim 34 cm doğdu baş çevresi şuan 44 persentil tablosunun içeriğinde dedi ebe
Zehranur12 melegininannesi38 benim 40 du 4 te 35 ile doğdu baş çevresi 17 ocakta 6 ay aşımız var bakalım kaç olmuş
Arzuturhan melegininannesi38 bizim ki 34 ile doğdu şuan 6 aylik 43 çok mu kucuk acaba doktor iyi dedi ama
melegininannesi38 Zahideee0742 beni nasil aceba ya seninki 31 doğdugu halde 41 ise benimkisi nornal mi ozmn
melegininannesi38 Zahideee0742 ne biliyim ya korkuyorum doktora soracam ben senin doktor normal demiş bende soracam hatta doktora bile götüreceğim
Zahideee0742 melegininannesi38 sor yine de aklında kalmasın senin meme reddin vardı ne oldu o geçmiş ki kilo alımı nasıldı
melegininannesi38 Zahideee0742 kilo alimi felan herseyi normal doktordan geliyorum meme reddi geçti 5 kilo 360 oldu doktorum gelişimi boyu herseyi normal dedi baş çevresi de 40 cm imiş ebe öküzü yanlış olcmus
melegininannesi38 Lavinia_ zaten doktora gittim.geldim 40 çıktı sağlık ocağı yanlış olcmus doktor güldü bu nasıl olcmus tersinden mi tutmuş tersten tutsa bile o kadar çıkmaz diye gelişimi de çok güzel mama vermene gerek yok herseyi gayet normal dedi 5 kilo 360