Meraba başinizdan hiç korkunc bir olay gectimi geçtiyse yazarmisiniz
Benim bundan 5 sene önce başımdan çok korkunct bir olay geçti inanmiyanlar postan çıksin yorum yapmadan neyse anlatayım
Bundan 5 sene önce teyzem eniştem bize geldi kendileri Ankara’da yaşıyorlardi ozman gece konduda ben de onlarla gitim otobüsten indik ve eve doğru yaklaşmaya başlayınca sanki ayaklarım beni geri geri itekliyordu hiç girmek istemedim eve neyse eve girdik valizleri boşaltik çay kahfe yemek sohbet derken akşam oldu ve akşam yemegimizi de yedik çayımızı da mutfakta içiyorduk teyzemle teyzemin kolunda bıtane kalın altın bilenzik vardı benim de hevesim vardi ozaman teyze bı çıkarda takiyim dedim çıkardı ve ben koluma taktım o bilenzi takar takmaz gözlerim kaydı sanki bı an uçuyor gibi oldum ve kendime geldim de teyzem bana bakarak gülüyordu ne oldu teyze dedim ses çıkarmadı çayını yudumladi ve bana nasılsin iyimisin dedi ben de iyim dedim ama ta bı neden sordunu hiç anlamadım sonra bana baktı ve çok güzel oldumu erkek olsaydı benimle evlene bilecegini soyledi ve burda yazmak istemedim bazı şeyler söyledi ama sanki o esnada konuşan teyzem değildi gibi çok utanc verici şeyler söyledi ve bunları soylerken yüzü hiç gulmuyordu şakasina desem o bile olmaması lazimken neyse tabi ben şakasina aldım ve aman teyze 2 cogcuktan sonra ne güzelliği deyip konuyu kapatım ve annanem ve dedimi sordum o da aman onlar birbirlerini yiyorlar yaşlı başlı haleriyle dedi ve konuyu ısrarla bana dönderdi dudakların çok güzel memelerin de bizim tarafa çekmiş vs vs sonra ben kendisine bana geldin de neden bayildini sordun çünkü bir kaç kez bayıldı ev de sordum da basım dönüyor dedi ben hoca hoca geziyorum dedi ne oldu geçmiş olsun dedim musalat varmiş üstüm de dedi anlamadım mı dedi bana ben de ben nasıl anlayim dedim 5 tane çin var bedenim de ve senin evinde bile beni rahatsız ediyorlardı seni istiyorlar çok güzelmiş sin dedi güldüm o yüzden bilenzi taktinda kendini iyi hisetmedin çünkü sana geldi bitanesi dedi ben aman teyze ben uyucam dedim ve yatağa girdim ve eminim hemen uyumadım sadece gözüm kapalidi ve biri benle konuştu bana yüzümü görmek istermisin dedi ama sakın gözlerini açma dedi ve sadece kafası boynu olacak şekilde karanlk bir gölge gördüm kimsin diye kendi içim den cvp verdim ve bana çok yakinindayim ve seni istiyorum dedi ve o esnada sanki opuluyor gibi hissediyordum çok özur diliyerek yazıyorum bunu ama kendime geldim de nefes nefese kalmış ve bacaklarım açık özel bölgem ıslaktı sabah oldun da eşime mesaj attım Sabah ara ve gelip almak istedini şöyle dedim akşam eşim geldi ve o eve son gidişim o oldu çok cagrdilar ama bahaneler uydurdum hep