Deletedmom_113 Lillas ben her iki günde bir duş aldırdım günlük aldiranlarda var imkanın varsa evini isitabiliyorsan her gün de yikiyabikirsin
Lillas Deletedmom_113 ben haftada 3 defa yıkıyordum hava soğuk diye ama gün aşırı yıkamaya çalışacağım artık
feyzas Lillas Yaa o zaman bilemiyorum. Bizim sarılık düşünce doktor bi daha bakma gereği görmedi. Sonradan götürünce de teni hemen düzelmez gibi konuştu. Belki de devam ediyordu 🤷🏻♀️
Anonim41 Lillas bizim tenimiz 3 ayda anca açıldı. Ten rengine takılmayın. Eğer rahat uyaniyorsa ağır sarılık belirtileri yoksa o zamanla açılıyor ♥️
motherthea Lillas geçmiş olsun uzayan sarılık ne kadar süredir böyle acaba benim oğlum ikinci kez fototerapide şuan yanımda değil herşeyi temiz enfeksiyon yok ne zamandır sarılık var acaba kaç cıktı değeriniz bitmeyecek gibi hiç 🥺
Lillas motherthea 2 ay 10 günlüğüz hala var 2 hafta önce 6 değerinde çıktı yani baya azaldı ama hala var, çok geçmiş olsun sizede
oznur06unlu Lillas annelerimiz den duyduğumu söyledim bende arınma gibi düşünün su her türlü iyi gelir bebise. Sağlıcakla büyüsün inşallah 🌸