elifminamom Kızlar açık yeşil kaka neden olur bugün hep böyleydi rengi eskiden sarı gelirdi şimdi açık yeşil geliyor cıvık sulu gibi ve sürekli yapıyor anne sütü alıyor sadece
al11 elifminamom benim bebeğimdede aynı durum var aynen iki gündür açık yeşil. Sarıydı normalde. Hem anne sütü hem mama alıyor
birazquality elifminamom belki üşütmüştür oğlum 9 aylık hasta gibi bir kaç gündür dün ishal oldu iki kez yeşil yaptı sonra sarıya döndü cıvık baya
elifminamom @“Betul501”#p28943057 ateş yok rota aşısı olduk hafta içi bende ondan mı dedim ama etkisi geçmez miydi baya oldu
elifminamom Betul501 kanlı mukuslu değilse korkma demişti bi kere yeşilimsi gelmişti sormuştum ama uzun süre böyle yapınca bende tereddüt ettim
Betul501 @elifminamom aşının yan etkiside olabilir ? Rota aşısınıda yaptırdıysan korkma bence yada rota oldu hafif atlatıyor olabilir ?
elifminamom TugceAsil üşütecek aslında ev sıcaktı ama bilmiyorum ki olabilir acaba doymuyor mu dedim bi baya memeye saldırıyor bu ara
TugceAsil elifminamom valla benim evde çok sıcak ama çocuk hasta oldu öyle hasta ki 1 hafta 10 gün dışarı çıkmayacak dedi doktor bugün 1. Hafta oldu olabiliyor yani
Betul501 @elifminamom beslenme yetersizliği olduğunu zannetmiyorum çünkü seninki büyüğünü yaptığına göre olmaz
mzzz Bizimde yeşil kaka yapmaya başlamıştı sonra ateşlendi meğer kanında enfeksiyon varmış yeşil kakayi sorduğumda enfeksiyondan olabilir demisti doktorum. Ama önsüt fazla emiyorsa oda olabilir internete yazarsan sebep olabilecek şeyler yazıyor
mzzz elifminamom ateş bizimde sonradan çıktk memeden ayrılmaması gazdanda olabilir bizimkide öyle memede rahatliyorlar
elifminamom mzzz gazı hep var ya çıkartmıyor da bir türlü hep alttan çıkıyor ıkınırken kakayı da yapıveriyor